Ahojte, stiahla som si hr crash bandicoot..... prvé tri diely mi idu cez emulator ale dalsie su uz ine. ked kliknem na ikonku tak mi naskoci za mam stlacit lubovolne tlacitko ak ho staličim naskoči mi:
jééé to mi pripomenulo, že aj niekde v PC mám ten emulátor a aj Crasha a dokonca mi to pripomenulo, že mám aj Wii emulátor ďakujem aspoň už viem čo môžem z nudy hrať
@wewo ye to dobré ale troška moc náročné na HW ... ťahá mi to max 24-30 fps a klesá ale je to sranda, len sa treba pohrať s nastavením lebo wii má 2 ovládače a všetky tie pohyby musíš nadefinovať ale však môžes skúsiť volá sa to Dolphin-emulator » www.dolphin-emulator.com/... ... ak máš tie ovládače tak máš po probléme ... na klávesnici to mať nadefinové ... strah a hrôza ... ja používam gamepad mám tam 2 analógy tak keď sa má v hre triasť s ovládačom len s nimi vrtím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.epforums.org/showthread.php?...
a to na to druhé si sosni DirectX aktualizáciu
a romky hier sa daju odkial stiahnut?