Škola mi nejako extra nechýba. Chýbajú mi maximálne kamaráti, žiacka rada, EKO FUTURE TEAM a niektorí profesori (Obzvlášť profesor informatiky, s ktorým boli neskutočné flipy)
škola ako učenie, stresy a pod. mi nechýba, ale už aby bola, lebo keď nechodím do školy tak sa o seba vôbec nestarám a hlavne, aby som konečne už bola medzi ľuďmi
@sima56 MoJa,nikto z nas nevie čo bude zajtra nie to po gympli...budeš mať na to financie? gympel ti je na kokot....ked bbdueš chceť isť zarabať do zahraničia tak kde máš vyučny list? nikde lebo máš len gympel a gympel nič nie je...
a oco zasa vraví, že kto mi bude výšku platiť tak to je ťažko som rada, že som išla do školy o rok neskôr lebo by som to mala dosť ťažké teraz mám na to ešte rok..
@sprejerka01 ale nie sme jedna z tých bohatých rodín takže fakt neviem k ako by to bolo uvidí sa...ale vlastne keby som nešla na výšku tak nemám žiadne vzdelanie v podstate...je to na hovno
chcéém september ! chýba mi škola...idem do maturitného ročníka... a teším sa na to ako to rýchlo zbehne...viem , že potom budem plakať za prázdninami ..ale tak
Prázdniny ma nudia, nenávidím ich... A škola ma tiež nudí a nenávidím ju ale občas ma aspoň núti niečo robiť, a oddych po škole je lepší ako oddychovať dva mesiace...
@sima56 Choď na bilingválne gymnázium, ak ťa bavia jazyky... Z normálneho gym nebudeš mať nič, ale z bilingválneho budeš mať štátnicu a budeš perfektne ovládať ten jazyk... A na vysokú existujú predsa štipendiá, ak si to rodičia nemôžu dovoliť.
a tak v tejto chvíli presne ani tak nie ale teším sa tam, bude to nová éra.
šak nič nerobím od polky mája tak už zakrnievam a budem ďalej do konca septembra
ale tak pred týždňom som mala slabšiu chvíľku keď mi úplne chýbala stredoškolská biológia a fyzika. mala som chuť vytiahnuť učebnicu a kresliť do zošita nákresy
Radšej sa budem nudiť ako sedieť tam! Vy ste nemožní študenti! Celý rok pindáte, že chcete prázdniny, počítate dni a ani sa neskončí júl a už vám chýba škola Mne vôbec nie, ten stres, ranné vstávanie (!), kopa učenia... NIE! Ale trocha sa teším na prax, keď nabehneme do nemocnice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
pocit,že budem maturovať ma nejako neteší
šak nič nerobím od polky mája tak už zakrnievam a budem ďalej do konca septembra
ale tak pred týždňom som mala slabšiu chvíľku keď mi úplne chýbala stredoškolská biológia a fyzika. mala som chuť vytiahnuť učebnicu a kresliť do zošita nákresy
@sima56 na tvojom mieste by som o inom ako o gymnaziu ani nerozmyslala. a to bilingvalne je super.