na gympli sa mi nechcelo tolko, ze sa ma spoluziaci pytali co tam robim ked som prisla. teraz na vyske letny semester flakam takk, ze o rok budem velmi plakat....a je mi to jedno
na strednej som si také nedovolila, chýbala som len keď mi fakt bolo zle, prípadne ku koncu som párkrát flákla hodinu s tým, že som vedela že bude neospravedlnená, teda, anglinu kde sa to nezapisovalo viackrát (učitelia brali dosť osobne keď niekto flákal), teraz na výške naplno využívam možné absenčky, aj keď viem že sa mi to vypomstí, na hodinu kde sa prezenčka nerobí mám fakt problém sa donútiť ísť...
na sš sem tam 4-5 dní v kuse a nikto si nevšimol nikdy to akosi na telesnú som sa dotrepal ku triednemu 2x do týždňa a mal som pokoj. počas choroby som chýbal raz asi 10 dní a bol som napísaný len na posledné 2 dní aj to zrejme za to, že rodičia sa ozvali mu čiže tak bol som neviditeľný duch triedy
Na základku som chodila poctivo, to je jasné. Na gymply som neváhala chýbať aj týždeň a po ňom pár dní v týždni a potom zase týždeň... A na výšku som nechodila, keďže som nemusela, stačilo prísť len na skúšky...
tak na zš som nezvykla moc bezdovodne... malokedy...
a na strednej som tiež malokedy len tak chybala... a ked už skorej preto lebo som šla na rande alebo proste vedeli sme že nič take nebude v škole tak sme s @dodol proste nešli... ale vždy som mala ospravedlnenku
Na ZŠ som v škole viac nebola ako bola alebo som chodila tak na tretiu hodinu a triedna nemala problém "zajtra donesiem" u nej fungovalo na 100%.. V prvom ročníku na SŠ som tiež chodila podľa nálady (a náladu na školu som samozrejme veľa krát nemala) a vyriešila som to tak, že som neprišla keď sa uzatvárala dochádzka a keďže triedna chcela mať uzatvorenú dochádzku uzavrela ju a prešlo mi to oba polroky. No a od druháku už musím chodiť, "poza" som nebola ani raz
na sš som ale neťahala nejakú dlhú šnúru ale skôr každý týždeň aspoň na deň som sa na to vyprdla.
na vš chodím minimálne. fakt len keď musím lebo inak ma nepripustia ku skúške. nahaháá, občas sa mi dostanú info do úška, že sa spolužiaci pýtajú iných, že či ešte žijem
presne nula...ak viem stáť na nohách, tak idem do školy, inak by som si musel nahrádzať cvičenia, strácal body a pod.... absenčky nemáme..musíme si nahrádzať všetko
ešte som nikdy neostala doma tak že s mi nechcelo ísť do školy odkial by som potom zháňala ospravedlnenku ale raz som doma 2x grcala a mama ma nehala dva dni doma prípadne keď idem ku doktorke alebo tak a odídem od nej skor ako skončíme školu tak na to kašlem a idem domov, prípadne ešte pochodím s kamošku po meste
chodim do skoly dva dni v tyzdni a ked mi triedna povie ze tam vobec nechodim tak tam chodim tri dni v tyzdny a potom zase dva...na umelecku a cudujem sa ze mi to zatial tkto funguje....
jedine ked presvedcim mamu ze vazne nemozem lebo po mojom sialenom prvaku kde som skoro do skoly ani nechodila ma dohodu s triednou ze vzdy ked nie som v skole si volajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale inak sa mi stalo len pár krát, že som mame zavolala, že mi je "zle", tak mi napísala na jeden deň ospravedlnenku, ale viac nie
Nebudem vám to tu kaziť
Na vysokej si moc nenablicuješ, dve absenčky sú dve absenčky
ale zasa kopu rázy som radšej šla do roboty ako v škole 7-8 sedeť na riti jak pojebana prípečka a kukať sa do steny a žrať a skapíňať od nudy....
a áno! osprostievať!
na vš nedá sa to už bohužiaľ a chodím tam rád
Na SŠ väčšinou dva dni.
a na strednej som tiež malokedy len tak chybala... a ked už skorej preto lebo som šla na rande alebo proste vedeli sme že nič take nebude v škole tak sme s @dodol proste nešli... ale vždy som mala ospravedlnenku
A na výške sa mi na prednášky veľmi nechcelo radšej som bola s muzome na intraku ale na cvika som chodila vždy
ked si vieš pozhánať ospravedlnenky z viacerích zdrojov + kamaráti v nemocnici nieje problém
Len asi 2x som zasimulovala,ze mi je zlee
na sš som ale neťahala nejakú dlhú šnúru ale skôr každý týždeň aspoň na deň som sa na to vyprdla.
na vš chodím minimálne. fakt len keď musím lebo inak ma nepripustia ku skúške. nahaháá, občas sa mi dostanú info do úška, že sa spolužiaci pýtajú iných, že či ešte žijem
na sš som to po čase flákala , nechcelo sa mi chodiť do školy a tak som aj chýbala keď bola možnosť.
a na vš chýbam len vtedy keď zaspím, mám nejaký pádny dôvod, alebo ma tá prednáška tak neskutočne nudila predtým že je zbytočné na ňu chodiť znova.
chcela by som vas vidiet ked pojdete do prace, tam si nemozete povedat ze proste ostanete doma