@perkele a môže byť niečo natom pravdy..že ak chcem ,aby mi to uznali musi to byť spravene pred zaciatkom skoly max do 3O.septembra? žee..je to časovo obmadzene...?
@blueberry Ono predovšetkým, väčšina závisí od školy.
Nie. Aspoň tento rok to bolo tak, že do 30. septembra si mala podať žiadosť za náhradu, ak ten cerifikát už máš. Ak si ho spravíš až počas maturitného ročníka, musíš žiadosť podať tuším do 1. marca (ale ten dátum by som si overila, neviem ho na 100%) spolu s prekladom certifikátu (ale to musí byť nejaký špeciálny preklad neviem koho, proste nie obyčajný prekladateľ)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Nie. Aspoň tento rok to bolo tak, že do 30. septembra si mala podať žiadosť za náhradu, ak ten cerifikát už máš. Ak si ho spravíš až počas maturitného ročníka, musíš žiadosť podať tuším do 1. marca (ale ten dátum by som si overila, neviem ho na 100%) spolu s prekladom certifikátu (ale to musí byť nejaký špeciálny preklad neviem koho, proste nie obyčajný prekladateľ)