Nie, myslím ze take podujatia su stale príliš rizikové (mutacie, letne cestovanie, nedostatocna zaockovanost...). V ČR boli hromadne podujatia, koncerty atd uplne cele minule leto (bez rusok dnu ani vonku) a ako potom dopadli :/ a odkedy sa nakazili desiatky ludi v nocnom klube v Prahe, zacalo to prudko stúpať. No oni stale nic nerobili.
Boli sme tuto sobotu na akcii na loďke kopa ľudí a žiadne ruska… zvláštny pocit.
A piatok sa tiež chystáme do klubu, aj keď to ešte prehodnocujem, keďže v tom klube je horšie vetranie a stále som opatrná. Radšej by som uprednostnila open air akciu, aj take sa chystajú
caka ma 11 pracovných koncertov do konca augusta a pokial vsetko dobre pojde, tak dalsich 5 fo polovice oktobra... takze urcite pojdem, aj ked nie sa bavit iba ze by vysiel Tomorrowland
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A piatok sa tiež chystáme do klubu, aj keď to ešte prehodnocujem, keďže v tom klube je horšie vetranie a stále som opatrná. Radšej by som uprednostnila open air akciu, aj take sa chystajú