"Chystaním" mám na mysli uloženie na kôpku alebo zavesenie niekde. Nie ožehlenie alebo zabezpečenia, aby bolo vypraté a usušené a podobne. Proste príprava, po ktorej ho stačí len obliecť a je všetko na jednom mieste, nie v skrini.
No niekedy mám chuť sa fest vyfintiť, nachystám si parádne šaty a doplnky a všetko, a potom ráno nemám chuť žiť a chcem byť neviditeľná a dám si rifle a mikinu
väčšinou, pokiaľ ide o vyslovene nedôležitý program, tak sa len uistím, či mám dosť čistých vecí
potom s dôležitosťou programu stúpa aj miera prípravy, niekedy niektoré veci vytiahnem zo skrine vopred, ak viem, že ich budem potrebovať a nebudem sa chcieť zdržiavať ich hľadaním
Vzdy ked vecer myslim na zajtrajsi den alebo zajtrajsie rano, tak potom nemozem zaspat... aj ked potom velakrat rano stravim pol hodinu vyberom oblecenia
Moje obliekanie obvykle zahŕňa fázu, kedy vybehnem na dvor, aby som zistila, ako zima v skutočnosti je a podľa toho sa oblečiem deň vopred sa to určite nedá praktizovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
potom s dôležitosťou programu stúpa aj miera prípravy, niekedy niektoré veci vytiahnem zo skrine vopred, ak viem, že ich budem potrebovať a nebudem sa chcieť zdržiavať ich hľadaním