Viackrát. Najlepšie to bolo, keď som mal 14, išli sme so školou na prírodovedeckú fakultu električkou a ten magor ma donútil vystúpiť a musel som sa tam potom sám trepať za ostatnými.
nechodím mestskou a vo vlaku vlaku pravidelne chodím bez lístka, bo si ho nemám kde kúpiť,až ked príde skontrolovať, tak si kúpim( občas mi ho aj odpustí) a ak nepríde, jeho smola
Ježiš fuj to bolo .. kto pozná v KE zastávka od maratonca po poliklinika sever električkou neviem či je to možné na tu vzdialenosť a asi minutu cesty električkou dostať 55€-ovú pokutu ://
do školy vlakom chodím vždy bez lístku...a čo aj keby ma vyhodil tak to mám kúsek peši ...a ked chodím na koncerty vlakom tak nikdy nemám peniaze tak sa poschovávame na hajzloch....len ked nás potom vyhodia tak to čakanie na další vlak...hlavne v zime ...ale aspon ušetríme aj to čo nemáme hehhe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale to iba ked som išla pár zastávok
ale raz sme s našimi dostali pokutu za zmenené pásmo, alebo dačo také......30 é
v Budapešti, akože pasca na nič netušiacich turistov