exisotvala taka stranka s wifi sietami, ale neviem...
ale na druhej strane FREE verejnych sieti je TAK MALO, ze je vacsia pravdepodobnost ze ziadnu nenajdes... A nie len tu, vsade v Europe je relativne malo wi-fi sieti, ktore by boli free...
viem ze v Bratislave a aj v mojej najvacsej diere Prievidzi je na hlavnom namesti free wifi, zisti na strankach svojho mesta ci aj vy nemate na hlavnom namesti free wifi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale na druhej strane FREE verejnych sieti je TAK MALO, ze je vacsia pravdepodobnost ze ziadnu nenajdes... A nie len tu, vsade v Europe je relativne malo wi-fi sieti, ktore by boli free...
viem ze v Bratislave a aj v mojej najvacsej diere Prievidzi je na hlavnom namesti free wifi, zisti na strankach svojho mesta ci aj vy nemate na hlavnom namesti free wifi
u nás sú free wi-fi spoty skoro na každom rohu - pri fontánách, pri divadle, pri rôznych sochách, kaviarne, bary a podobne....
a ta cervena ceruzka pise cerveno?
ty si mimo? som z centra martina..