Chcela by som si zafarbiť vyblednuté čierne oblečenie. Vedeli by ste mi prosím poradiť nejaký obchod, kde dostať takúto farbu na zafarbenie čierneho oblečenia, poprípade aj nejaký konkrétny výrobok?
ja som si tak zafarbila rifle, čo mi po prvom praní úplne vybledli a potom mi tá farba púšťala na nohy :/ keď som sa večer umývala, tak taká tmavá voda bola jak keby som sa pol roka neumývala :/
V Ba majú farbu na textil napr. aj v Tescu... Ja som si tak farbil vyblednuté kraťasy a v poho... Akurát potom s praním opatrne, čím teplejšia voda, tým viac počas prania púšťajú farbu...
@anniedecadence ak si to zafarbíš správnym spôsobom, nič také ako zafarbené nohy nehrozí...
vsade to dostanes kupit - tesco, kaufland, alebo ked tak - da vinci - tie obchody by mali byt na to specializovane, ale viem, ze to dostanes kupit naozaj v kazdej kvalitnejsej drogerke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@anniedecadence ak si to zafarbíš správnym spôsobom, nič také ako zafarbené nohy nehrozí...
tuším : » t2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...