Ahojte!
Kamoši potrebujem zohnať NA DNES VEČER čierne sviečky (na tortu - radšej uzke ako také veľké ako na adventný veniec ).
Mám po ruke iba AUPARK... Viete mi tam poradiť nejaký obchod?
@marjy77 nie, v Ba existuju čarodejnícke obchody. Nimbus 2000 tam nekúpiš, ale predávajú tam rôzne oleje, sviečky, soli, kyvadla, karty a neviem čo všetko čo sa využíva v modernom čarodejníctve.
Tam by čierne sviečky kúpila na 100% ale tie sviečky moc na narodeninové oslavy neslúžia.
To bolo prvé čo má napadlo, takze môj komentár moc veľkú hodnotu pre autorku nemá.
@marjy77 čierna sviečka nieje prekliata. ona sa vôbec nemusí použiť na niečo negativne( aj keď sa väčšinou používa), môže sa použiť aj na ochranu proti zlým vplyvom, ako"štít" alebo naopak na zrušenie vplyvu čiernej mágie. Ale, môžeš ňou k sebe niečo privolať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Tam by čierne sviečky kúpila na 100% ale tie sviečky moc na narodeninové oslavy neslúžia.
To bolo prvé čo má napadlo, takze môj komentár moc veľkú hodnotu pre autorku nemá.