-ja som mala kamošku ktora mala čo robiť aby ma naučila fajčiť, a keď sme si takto pofajčievali z jedneho dňa na druhy mi povedala že už nefajčí, tak to bola moja posledná ciga, som sa tak nasrala
- ak chceš prestať mušiš to skončiť razne inač to ťažko dokažeš.
Ja by som aj chcela,ale led ono to nende.Ked som odchadzala minul.mesiac od plucneho(diag.astma)tiez som bola rozhodnuta prestat az po zastavku busu Ku...preco chodi 67 kazdu pol hodinu?
ja som prestala utorok od utorka som nemala cigu v hube a jako milujem ked sme kdesi a ze daj si dja si ae endala som siii uz ma to ani nelkaa nia nemam chut a som rada ze som prestala aj ked este sa o uplnom prestati hovorit neda
ale pochybujem ze si na tom bola tak zavisla ako my prislusnici trocha starsieho osadenstva... vies clovek si najviac asi navikne medzi 16 , 18 rokom zivota prave koli tym situaciam kedy clovek fajci ''jednu od druhej'' a pokial to nahodou este o tebe ani mama nevedela a nezapalila si si nikdy napriklad doma tak je jasne ze prestat nie je az taky problem...
ha praveze mama vedela tato vedel vsetci vedeli ze fajcim fajcila som krabicku denne chodila som fajcit ked to nevdeli pdo zamienkou ze idem so psom von kopu raz som fajcila sama len preto ze bola chut a takto to slo polroka
ja po dvoch rokoch fajcenia by som aj prestal... ale to som si hovoril uz velakrat... vyzdrzalo mi to par dni a zas som bol v tom... takze teraz skor obmedzujem... odopieram si ranne cigo a fajcim tak max 3-5 denne... rad by som sa zbavil aj toho, ale to sa proste neda... su prilezitosti, pri ktorych si jednoducho zapalit musim
Polinka: noooo hej, ale ked fajcis 20 denne pol roka a ked fajcis 20 denne zopar rokov, tak myslim, ze co sa tyka odvykania je obrovsky rozdiel... a nikdy to nie je lahke
sak ja netvrdim ze to je to lahke je to taske aj ked fajcis polroka aj viac rokov a ked fajcis viac rokov ush asi len tak neprestanes to som si uvedomila a prestala som radsej etraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
- ak chceš prestať mušiš to skončiť razne inač to ťažko dokažeš.