ano, rudolf koro ulehla - potulny cigansky gitarista.. asi pred desiatimi? rokmi zomrel, kedysi hraval v uliciach bratislavy na trojstrunovej gitare.. vsimol si ho jeden producent a natocili cd.. veelmi dobre veci ma a dobre srdce
zaznelo tu selico ale ja ti poviem moj nazor milujem ciganske pesncky je to premna najlepsia zabava ked tam hraju ciganske pesnicky su aj smutne aj vesele ale su svetove ludia nevedia co hovoria ..... vecina ludi hadze ciganou do jedneho vreca a to by sa nemalo robit lebo niektorim ciganom sa nemozeme ani po pety rovnat pozname aj takych aj takych a ako sa hovori ze gadzovia su ese horsi ako cigani ....ked je takato tema tak nemam konca kraja dokazala by som otom kecat do rana ale to sa neda kto nepozna nevie
jaa prostee milujem ciganske pesnickyy je to cosi nadhernee nehovorim ze vsetkyy ale najde sa kopa takych co sa mi paciaa aa su lepsie nez tiee nase ...
oni sa vedia uplne inak zabavit ako my biely neni nad to sa zabavat na ciganskee ...jaa som najprv to nepocuvala ani nic neznasala som ich ale potom ako tak sa stalo nasla som si chalana ktory bol polo cigan aa ja som snim bola ovela stastnejsiaa ako s bielym onii si zenu vaziaa bola som uplne stastnaa len moj milovany tatinko mi to prekazil nechapem ..a od vtedy mam kamaratov niektorych ciganov ale suu lepsi kamarati ako bielyy da sa im verit poviem im setko su proste uuzastny neni ich moc je to ale sest ludii viac nie ale aj tak som rada ze suu a zijee uplne normalne maju pekne autaa pekne domy aj zariadenee a slusne sa spravaju aj pracuju ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale veľa ľudí čo poznám ich považujú super na zábavu.
nechápem
ano, rudolf koro ulehla - potulny cigansky gitarista.. asi pred desiatimi? rokmi zomrel, kedysi hraval v uliciach bratislavy na trojstrunovej gitare.. vsimol si ho jeden producent a natocili cd.. veelmi dobre veci ma a dobre srdce
ja ich skratka nenavidim neda sa povedat ze som nejaka rasistka a mozno hej nwm ale ako s ciganmi mam iba zle skusenosti takze asi tak...
oni sa vedia uplne inak zabavit ako my biely neni nad to sa zabavat na ciganskee ...jaa som najprv to nepocuvala ani nic neznasala som ich ale potom ako tak sa stalo nasla som si chalana ktory bol polo cigan aa ja som snim bola ovela stastnejsiaa ako s bielym onii si zenu vaziaa bola som uplne stastnaa len moj milovany tatinko mi to prekazil nechapem ..a od vtedy mam kamaratov niektorych ciganov ale suu lepsi kamarati ako bielyy da sa im verit poviem im setko su proste uuzastny neni ich moc je to ale sest ludii viac nie ale aj tak som rada ze suu a zijee uplne normalne maju pekne autaa pekne domy aj zariadenee a slusne sa spravaju aj pracuju ..