@feklus@veryhappyhippo asi ste nevyrastali na sidlisku no lebo je to bežná vec a feklus, neviem či po kravách si fajčil abo čo, ale filter nemusis ani kus "oslinit"
@tommyhot@relieforsaddist milujem ako tu komunita birdzu si vie spravit na jednej teme celkovy obraz cloveka
a pytam sa to cele preto, lebo spoluziak je strasne chory, uzliny etc a asi na 4tej hodine ma uz boleli uzliny a hlava
@kevin kto pise ze musis filter slinit cotijebe ty si asi nieco ine cital jak som ja pisal alebo neviem, a aby niekto tocil CIGARETU to musi byt dobra stocka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a som rada, ze tieto casy su uz za mnou, ziadne tehotenstvo ci infekcnu dehydrataciu som nechytila a o uz zapalene cigy sa s nikym nedelim
@tommyhot @relieforsaddist milujem ako tu komunita birdzu si vie spravit na jednej teme celkovy obraz cloveka
a pytam sa to cele preto, lebo spoluziak je strasne chory, uzliny etc a asi na 4tej hodine ma uz boleli uzliny a hlava
ale fk off no