Tie s nizkym obsahom nikotinu maju vacsi obsah bordelu, cize najlepsie je z pohladu zdravia fajcit tazke cigarety. Ak ti ide o chut, tak marlborky s ice ball filtrom (sivy obal) su celkom lahke
@stylish 0.6 maju.. 0.2 myslim nezozenies, najnizsie co som videl bolo 0.4, ale uz neviem na akych cigaretach.. kazdopadne preco ti vadi nikotin? ten je z toho vsetkeho co je v cige najmenej skodlivy.
Tiež nechápem načo ti je obsah nikotínu - ja napr. keď chcem, fajčím čo príde... a ked nechcem tak proste nefajčím. Záleží od vôle - návyk je fraška...
@tommyhot uplne uplne najslabsie petry slimky maju myslim 0,2 0,2, 0.3 tie tri cisla co sa udavaju nikotin decht a neviem teraz tretie @stylish myslim ze su to take zelene petry slimky a ked nemaju O.2 tak O.3 100 oercent najviac ale myslim ze O.2
ja zase nechapem Vas tak proste chce si dievca obcas zafajcit a stacia jej uplne najslabsie cigarety ake su nechce vela nikotinu do pluc(tela) si davat, co je na tom nepochopitelne, jedna cervena lmka alebo marlborka je ako 4 az 5 tych najslabsich slimiek
@h8u tak to su uplne najslabsie cigarety ak sa to vobec da nazvat cigarety u nas.. fakt neviem ale mozno ze zelene petry slimky maju 0.2, ak nie tak potom tie zelene s 0.3
@stylish ako tu už napísali, čím menej nikotínu, tim viac humusu, tj decht, urea.....všetko samé mňamky ak chceš fajčiť zdravšie tak si šúľaj a ideálne vlastnoručne pomleté listy. dostať ich kúpiť v ba a nitre, možno aj v iných mestách a priamo v obchode máš mlynček, kde si ich pomelieš.
Mnoho slimiek (Karelie, Glamourky) má veľmi nízky obsah nikotínu, ale často na úkor ,fajčiteľnosti'. Neverím, že by som cítila obsah nikotínu v cigarete, ale niečím sa proste líšia a vôbec sa nedajú fajčiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A nikotín je návykový, čim menšie dávky prijímaš, tým pomalšie si naň telo navykne.
ja zase nechapem Vas tak proste chce si dievca obcas zafajcit a stacia jej uplne najslabsie cigarety ake su nechce vela nikotinu do pluc(tela) si davat, co je na tom nepochopitelne, jedna cervena lmka alebo marlborka je ako 4 az 5 tych najslabsich slimiek
@joplinka nehadam sa, ja som posledne roky fajcil sulane cigo