Ak sa ten človek naozaj pevno nerozhodne, že chce prestať, tak tým človekom nepohneš. A myslím, že videá pľúc, obrázky pohlavných orgánov fajčiarov a podobne ... čo ja viem, prestal kvôli tomu niekto niekedy fajčiť? asi ne.
zober ju do miestnosti velmi malej kde nie su oknapriviaz ju k radiatoru zober do ruky bicik a kup jej ely karton cigariet ..daj si plynovu mask ua bude to tam musiet pred tebou cele vyfajcit a ked nebude chceit ju budes slahat bicikom ..,ked to dofajci uz nikyd nebude chceit cigy ani vidiet
Na krabicke je napisane to heslo a ked to ju nepresvedci, tak ju ma presvedcit nejake video? To je hovadina, ked uz ju to raz dostalo, tak leb tak lahko z toho nevylezie, ak sa jej to paci, tak jej to neodopieraj, ved nie si jej psycholog ci mama, akoze nechcem ti radit ani ja moc, co by si mala robit, ja len, ze ked uz je niekto zavisly na niecom, tak ten clovek jedine sam moze od toho upustit, prekonat to, sila vole
vies co a preco ? nech skusi fajcit nieco ine ako ja teraz fajcim PEGASUS take dutniky s toho si spravim cigy stoji to 2.90 a je s toho aj 70 cig a su super nie ako tie normalne cigy ze je s toho citi chemia takze nevidim dovod prestat s fajcenim :-S
akoze vim ze asi raz dojde rakovina alebo co ale toto je uplne ine normalne citim ze to neni take skodlive ako original cigy aj ked zdrave too urcite nebude ale nech to skusi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
daj si facku ty debil, to je jasné, že to bolo CIA a USA, zase agresia voči Rusku omg