máte niekto skúsenosť s prestaním fajčenia cigariet??..podeľte sa s tým ako ste prestali a kolko vám trvalo kým ste prestali fajčiť...lebo uvažujem nad tým že prestanem fajčiť cigarety po 2 rokoch
a neprestavaj...naco..jedine tak ze usetris prachy..ale..tie prachy za kere kupuijes cigarety mines na nieco ine...najcastejsie je to aj tak jedlo..takze za to aj tak nic trvacne nekupis..
veci ohladom fajciania..a reci zakomplexovanych nefajciarov..a obrasky a videa....ach..skoda reci
Ja som prestala nejako prirodzene... fajcila som tak 3-4 denne a potom som to obmedzila tak na 1 denne a potom uz vobec. Slo to az podivuhodne jednoducho
Ono... Ja sa nazývam príležitosným fajčiarom, lebo si zapálim iba pri pive a všeobecne na akciách a do teraz nechápem, ako je to vôbec možné byť na tom "závislý" a nevedieť prestať
@10 / @punish3rko - priberú len vtedy, ak v rámci absťákov začnú konzumovať napr. cukríky, čokoládu, chipsy... jednoducho keď namiesto po cigarete siahnu po nejakej náhrade ergo jedle, čo siahne skoro väčšina v tomto prípade... inak samotné cigarety vplyv na váhu nemajú
@stenatko nie z nich nie..ale z toho ze prstanes fajcit..lebo ta prepadaju vlcie hlady..koli nedostatku nikotynu..vidim to na sebe teraz ako som 2 dni nefajcila..lebo som doma stale...a zerem asi kazdych 5 min. je to proste tak..nekupis cigarety..si hladny ides kupit bagetu..etc..chipsy..proste
@punish3rko tak ked mas na to takuto motivaciu tak prestan....je to na tebe..ale je to tazke..kurva tazke...a je picovina ked povie nefajciar ze nieje..lebo je..
a ked..tak fuckt jedine co sa da..je z dna na den..a pevna vola...ale to ..to dokaze malo ludi
Fajcil som od 10 do 14tich (ano mal som prachy na cigy, kedze som ministroval na dedine) a prestal som za cca 2 tyzdne. Proste som si povedal, ze chcem mat kapelu a ako super nadejny spevak smiley: musim mat krasny hlas.
Druhykrat som zacal fajcit asi v 19tich az do minuleho mesiaca. Ale teraz to ide podstatne tazsie, kedze som fajcil sulane cigo a to bolo naozaj vynikajuce. Takze este si sem tam zapalim. Na druhej strane mam alergiu na travy (okrem ineho) a cerstvy tabak mi robi velmi zle na hrdlo, takze aspon mam dovod prestat. Druhy dovod je priatelka, ktora tiez prestala
Samozrejme travu hulim dalej a raz do mesiaca si aj kupim nejaky ten balik cigar
Zalezi od toho, ako hlboko je tvoje telo toxikovane......
Treba pit vela vody, tym sa vyplavuju blbosti z tela .....
ja som v tom bol az po usi , ale ked som si uvedomil ze zrazu pada 30 denne, povedal som si dost. Asi tyzden som mal chut vsetko vyvrazidt , hrozny abstak a potom to uz bolo lepsie a lepsie..... musis vediet, co chces
vediet, ze by si mal prestat a chciet prestat naozaj su 2 diametralne odlisne veci
A k tym reciam typu naco si vobec zacinal ..... no bez toho by som mal nervy na dranc , ci uz sa to niekomu paci alebo nie , cigarety mi pomohli prekonat najtazsie zivotne chvile v relativnom klude.......
@haluzar "A k tym reciam typu naco si vobec zacinal ..... no bez toho by som mal nervy na dranc , ci uz sa to niekomu paci alebo nie , cigarety mi pomohli prekonat najtazsie zivotne chvile v relativnom klude......"krásne povedané
prestala som fajčiť snáď milion krat...ale nie dlhodobo... ale zatial nemam ani nejaky padny dovod na to aby som prestala fajčiť.....ale chcem to obmedziť...
@punish3rko no ku koncu..... fajcil som 6 rokov..... ale poznam ludi (v mojom veku) co daju aj krabicku za vecer...... tazky zivot = ludia robia picoviny , zial to tak uz byva
Nájdi si na nete, že čo to všetko spôsobuje. A mysli na to, že ak to nebudeš brať na ohľad, časom si fajčenie či si to pripúšťaš alebo nie vyberie daň v podobe tvojho ZDRAVIA! Ktoré už mať len kvôli tým špatným a tak ZBYTOČNÝM cigaretám mať NEBUDEŠ!
@majqqqo ale pochopil som čo si chcel tým napísať lenže to čo si ty napísal nebolo úplne k veci chlapče..vidíš ty nefajčíš a aj tak máš vymytý mozog a si nechápavý
"to čo majú ľudia zadarmo si nevážia" a je to velka pravda .. a ked uz ti nezalezi na zdravi,tak prestan kvoli tomu ze budes mat o dost viac penazi ,ktore neminies na cigarety ale na veci ktore aj v zivote vyuzijes
" budes mat o dost viac penazi ,ktore neminies na cigarety ale na veci ktore aj v zivote vyuzijes"
@ladymobscene krásne naznačila, že úsilie míňať peniaze na iné "veci" je prinajmenšom rovnako márne ako míňať ich na cigarety. Všetko je totiž pominuteľné.
ja som v podstate fajčila len pár mesiacov...ale to bol taký pokus či skúška...a v podstate i protest...ale len slimky...a potvrdila som si, to, čo som už dávno vedela... že zo mňa fajčiarka nikdy nebude
zbytočne vyhodené peniaze na niečo, čo ťa posúva do hrobu...
neviem ti poradiť, proste najlepšie je proste si povedať, že žiadnu cigaretu už do úst nevezmeš, netreba ísť na to postupne, ale surovo...podľa mňa len to pomôže...
fuu naozaj je najlepšie ani nezačať... ja som tých pokusov pokašľala... lebo vždy prišiel niekto, kto ma tak nehorázne vytočil, že som si musela zapáliť... je to to jediné, čo ma dokáže ukľudniť a potom mfp... najdlhšie som vydržala 2 týždne... skúšala som cigy nahradiť žuvačkami, jojo cukríkmi, pelendrekmi... nič nepomohlo... ja už len dúfam, že jedného dňa niekto príde ku mňe a rozbije mi papuľu tak, že už nebudem vládať ťahať
prave sa snazim prestat s cigami, obmedzujem pocet na dve cgiarety denne, prvu pred robotou, druhu po robote, dnes je tomu uz druhy den, keed so zakuril po robote doma mal som pocit , ze sa zblujem od hnusu
povedala som si že od zajtra nefajčím.... hovorila som si to 4 roky ale už tri mesiace nefajčím. nejak to zafungovalo. a to chodím do spoločnosti kde sa fajčí a rodičia tiež fajčia. neskutočne mi vadí dym a je mi z neho zle, no stane sa že si občas dám jednu, dve, ale to ak som príliš na nervy.... no nijak mi to nechýba. stal sa zo mňa občasný fajčiar a mne to tak vyhovuje. lebo to občas znamená raz za tri mesiace.
ja fajcim cigarety skoro kazdy den. niekedy ani jednu, niekedy cely balik. a nie som na tom zavisli. prestal by som keby som chcel, ale neviem si to predstavit
noo ja som fajčila od 7 ročníka.. a predtým ako my vyberali mandle som prestala..a pribrala som asi 2kg, pretože s mi to vykompenzovalo tým že so kvoly vyberaní mandlí nejedla .. dobre som to vymyslela ale no.. občas si zapálim..ale proste ked si poviem že nie tak nie
kup si slnečnice a keď budeš mať chuť si zafajčiť,tak ich lúskaj alebo potom si kup hašlerky a keď budeš mať chuť si zafajčiť tak si proste len dáš hašlerku a prejde ťa to jeden známy tak prestal,po cca 30 rokoch
@dee99 ja viem ze ma nikto nenutil ale tak vyskusal som a povedal som si ze : obcas si zapalim alebo kazdy den jednu dve a tak sa to vypracovalo az na takych 10 denne cez vikendy 20 aj viac
ja so si povedala že nebudem lebo som si ždy keď som mala nervy som si zapálila a tak som si povedala že aj sa režem sj fajčím tak si vyberem a fajčenie no ono to ide do peňazí a s mrdím o d tho tak som sa vrátila krezaniu i keď rezať sa neni riešenie problémov...neradím nikomu s tým začať dojebete si život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
veci ohladom fajciania..a reci zakomplexovanych nefajciarov..a obrasky a videa....ach..skoda reci
Stačí chcieť a prestaneš.
si myslis, ze je lahke prestat?
Odkiaľ to máš? Z priamych zdrojov aspoň?
NIKDY NEZACAT.
Fajčila som relatívne krátko, ale veľa (tým myslím veľmi VEĽA), a viem, že to nepotrebujem.
@punish3rko tak ked mas na to takuto motivaciu tak prestan....je to na tebe..ale je to tazke..kurva tazke...a je picovina ked povie nefajciar ze nieje..lebo je..
a ked..tak fuckt jedine co sa da..je z dna na den..a pevna vola...ale to ..to dokaze malo ludi
lebo uvažujem nad tým že prestanem fajčiť cigarety po 2 rokoch
_
uz som si precital. a ty si asi ocividne nepochopil o com som pisal v mojom predchadzajucom komente.
ah fakt, tie cigy vymyvaju ludom mozgy :/
Druhykrat som zacal fajcit asi v 19tich az do minuleho mesiaca. Ale teraz to ide podstatne tazsie, kedze som fajcil sulane cigo a to bolo naozaj vynikajuce. Takze este si sem tam zapalim. Na druhej strane mam alergiu na travy (okrem ineho) a cerstvy tabak mi robi velmi zle na hrdlo, takze aspon mam dovod prestat. Druhy dovod je priatelka, ktora tiez prestala
Samozrejme travu hulim dalej a raz do mesiaca si aj kupim nejaky ten balik cigar
Treba pit vela vody, tym sa vyplavuju blbosti z tela .....
ja som v tom bol az po usi , ale ked som si uvedomil ze zrazu pada 30 denne, povedal som si dost. Asi tyzden som mal chut vsetko vyvrazidt , hrozny abstak a potom to uz bolo lepsie a lepsie..... musis vediet, co chces
vediet, ze by si mal prestat a chciet prestat naozaj su 2 diametralne odlisne veci
A k tym reciam typu naco si vobec zacinal ..... no bez toho by som mal nervy na dranc , ci uz sa to niekomu paci alebo nie , cigarety mi pomohli prekonat najtazsie zivotne chvile v relativnom klude.......
Cigu si dám raz do dvoch-troch týždňov, ani to mi nechýba.
S tým prežieraním je to tak, že nemáš cigaretu, začneš jesť, nie pre to, lebo si hladný a máš chute, ale preto, lebo potrebuješ mať niečo v hube.
Tí, čo sú silný, nepriberú a neprežierajú sa.
ja som prestala lebo som si povedala že už viac nechcem...
ak nerátam to keď som opitá lebo vtedy by som neodolala.....ale to nie je moc často..takže si myslím že som vlastne prestala fajčiť :p
Za ten mesiac som si na cígo ani nespomenula, nelákalo ma, nepotrebovala som.
Čo riadok, to niečo úderne vtipné
maj sa
@punish3rko no hej ja uz som za svoj kratky zivot toho sfajcil mrte..
" budes mat o dost viac penazi ,ktore neminies na cigarety ale na veci ktore aj v zivote vyuzijes"
@ladymobscene krásne naznačila, že úsilie míňať peniaze na iné "veci" je prinajmenšom rovnako márne ako míňať ich na cigarety. Všetko je totiž pominuteľné.
zbytočne vyhodené peniaze na niečo, čo ťa posúva do hrobu...
neviem ti poradiť, proste najlepšie je proste si povedať, že žiadnu cigaretu už do úst nevezmeš, netreba ísť na to postupne, ale surovo...podľa mňa len to pomôže...
ja napríklad som nikdy nefajčil, nepil pivo - svet sa pre mňa nezrútil
keby bolo viac takých, tak cigaretový priemysel skrachuje, a to by bolo dobré
skus si kupit cigarety, ktore sa ti hnusia a nenavidis ich, pretoze nie kazda ciga smrdi rovnako...vela stastia
ale tebe držím palce