Čím by ste chceli byť? Teraz nemám na mysli povolanie-požiarnik, doktor, právnik,atď, ale niečo....iné.....Čo ja viem napríklad, KÝM by ste chceli byť, keby ste mohli byť niekto iný, či už nejaká osoba, alebo niečo...nadprirodzené-anjel, upír, vlkolak,...
Ja lebo by som sa nemusela cez deň prplať s inými ľuďmi, mala by som od nich kľud, nemuseli by sa mi posmievať a v noci by som sa mohla chodiť prechádzať a nemusela sa ničoho báť,....oni by sa báli mňa ....Nemusela by som so sebou vláčiť zbrane a predsa by som bola ozdbrojenná Vrrr a mala by som pekné špicaté zuby
bolo by zo mňa blikajúce svetielko motajúce sa v okolí bažín a močiarov, vedci by si to nevedeli vysvetliť, hovorili by, že som možno fosforeskujúci plyn, ale kládli by si otázku ako je možné, že viem držať krok s chodcami. niektorých ľudí by z cesty nezvádzala, práve naopak- ukázala by som im správny smer a páči sa mi, že by som lietala atď.
@pyrrhos ja? som poctena navrhom, dakujem ....ale ja na take diplomaticke veci nie som, to neovladam v tom sa nevyznam by som vsetko doplietla a pokazila......mozem byt kucharka?
ovocim do jogobely prečo? chcem aby ma travili ludia a prešla celým tráviacim traktom.. nie fuj to bolo zo srandy
chcela by som byť našim kocurom, je tak ohromne vypasený a nervozny zo všetkého že to až možné nie je tuli sa len ked chce ked sa mu niečo nelúbi tak škrabne a zdrhne
ale keď si to tak vezmem- môj orientačný zmysel sa rovná takmer 0, preto som zvedavá ako by som v prípadnej kariére bludičky chcela ukazovať správny smer
@13 mačky sú chutné, daktoré môj kocúr bol úžasný, bol straašne tučnučký a leeenivýýýýýýý..furt sa vyvaľoval na koberčeku pred dverami a každý,kto išiel ho musel prekročiť, ani ho nehlo,že by sa uhol ....sme ho volali Kubo Gróf..... .....chyba mi
a moj pes terajsi je tiez strasne vtipny. mops....vrci, pradie ako mačka, aj sa hlavickou tak tuli ako macka...ale pod nohy sa FURTT PLETIE ktorym smerom sa pohnem tam sa onho potknem
@16 mala som užasnejšiu čičinku než je tento blbý kocúr ale už nemám smola :/ ked budem bývať sama a dostanem sa s tejto diery tak si kupim kopec zvieratiek
@18 no tak bud mačička alebo fretka ja viem že každý hovorí že smrdí ale ked mne sa to tak páči no a keby bývam s frajerom tak on chce psa alebo nejakého plaza
momentálne, na také dve hodiny, by som chcela byť mojím papagájom, aby som vedela, kde je a či je v poriadku... a poprípade by som sa v jeho koži vrátila domov.
inak... hobbitom. celý deň jesť, piť, fajčiť, nehanbiť sa za chlpaté nohy a veľké bruško, proste si vychutnávať život
aktivnost, apetit a vysku na hobita uz mam ale radsej by som bola niecim carovnym, lietajucim a mocnym...napriklad vilou, ale asi najradsej by som bola clovekom alebo magom vo fantazijnom svete...
Momentálne by som chcela byť druid (samozrejme v ženskom prevedení), taký čo chodí po lese a chráni, lieči nielen stromy a zvieratá...proste na čo narazí tomu pomôže....s pomocou mágie Fascinujú ma čarovné palice, paličky, prútiky....všetko čím sa dá čarovať....a taktiež by som mala dlhý plášť, čo by menil farbu podľa prostredia, kde by som bola....ja to už mám prepracované
ja chcem byť dokonalá ako ujo Pagnanini a pekná ako Edvin Marton ale keby som si mohla vybrať chcela by som toho upíra, no otrepané ale keď Lestat de Lioncourt JE TAK SEXI
popolcek: Ja osobne by som upír nechcela byť.
Keby som už nikdy nezjedla nejaké ľudské jedlo či nápoj, to by bola katastrofa. Ani ten večný život nestojí za to večné ukrývanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Prečo?
Ja lebo by som sa nemusela cez deň prplať s inými ľuďmi, mala by som od nich kľud, nemuseli by sa mi posmievať a v noci by som sa mohla chodiť prechádzať a nemusela sa ničoho báť,....oni by sa báli mňa ....Nemusela by som so sebou vláčiť zbrane a predsa by som bola ozdbrojenná Vrrr a mala by som pekné špicaté zuby
bolo by zo mňa blikajúce svetielko motajúce sa v okolí bažín a močiarov, vedci by si to nevedeli vysvetliť, hovorili by, že som možno fosforeskujúci plyn, ale kládli by si otázku ako je možné, že viem držať krok s chodcami. niektorých ľudí by z cesty nezvádzala, práve naopak- ukázala by som im správny smer a páči sa mi, že by som lietala atď.
bola to prvá kravina, ktorá mi zišla na um, ale keď sa nad tým tak zamyslím- nebolo by to odveci
to vies musim este dat dokopy dobry tím, vladu a tak
chcela by som byť našim kocurom, je tak ohromne vypasený a nervozny zo všetkého že to až možné nie je tuli sa len ked chce ked sa mu niečo nelúbi tak škrabne a zdrhne
ale keď si to tak vezmem- môj orientačný zmysel sa rovná takmer 0, preto som zvedavá ako by som v prípadnej kariére bludičky chcela ukazovať správny smer
a moj pes terajsi je tiez strasne vtipny. mops....vrci, pradie ako mačka, aj sa hlavickou tak tuli ako macka...ale pod nohy sa FURTT PLETIE ktorym smerom sa pohnem tam sa onho potknem
aspon ze nie pavukaaa aaa (fobia
mne sa strasne paci labrador, nadherny pes....a aj Arturko moj maly mops
a okrem mopslika (to užasné malé krochkajúce a s velkými očami) tak aj afgánsky chrt.. pride mi taký pekný
inak... hobbitom. celý deň jesť, piť, fajčiť, nehanbiť sa za chlpaté nohy a veľké bruško, proste si vychutnávať život
a ja by som chcel byt inac Petrom z Heroes fascinuje ma to uplne
inak dobry serial to bol......skoda ze nedavaju druhu seriu
Keby som už nikdy nezjedla nejaké ľudské jedlo či nápoj, to by bola katastrofa. Ani ten večný život nestojí za to večné ukrývanie.