ja chcem byť herečka v komédiách alebo no a v takých takých filmoch chcem hrať ako je napr. titanic bathory atd. hmm dúfam že sa dostanem na konzervatorium
...no mám rada kreslenie,chcem tetovať ľudí x) (teda,to by som bola rada,keby sa podarilo)...alebo v kapele,vlohy dajaké by sa našli xD šak už teraz vypomáham v kapele xD ta ale hlavne nech budú kopu yieldky
ja by som veľmi chcela byť pedagogička ,je to môj sen odmalička ...ale teraz je to 50:50 ...keď zvážim všetky pre a proti ,tak neviem ...ale vždy ma to povolanie fascinovalo a vraj podľa ľudí mám aj naddanie na to
Noo až skončím školu tak určite budem aspoň 3 mesiace nezamestnaný disappointed:to preto že príspevok na začatie podnikania môže podľa sprostého slovenského zákona dostať len osoba ktorá nieje samostatne zárobkovo činná a je aspoň 3 mesiace evidovaná na úrade práce)...to budem asi cestovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
@mirabelle166 tak veľa šťastia a ako to chceš zrealizovať?? Máš nejaké plány?
@transplantovana pekné a čo by bolo tvojou prácou?
@filipkoo a už si začal s písaním toho románu?
@inconnue a ako sa chceš stať takým človekom?
a co chcem ja? Mozno sa vratit k svojim starym "biznisom", ktore som uz davno zavesil na klinec...
@lovefreedom aké umenie máš na mysli?
@10saia veľa šťastia raz budeš možno slávna
@lovefreedom takže kreslíš..máš niekde tvoje obrázky? nech kukneme
alebo fotografka... ešte neviem....
tak hlavne stastnym manzelom so srdcom plnym lasky.. myslim ze to je najdolezitejsie... to je jedno ake bude zamestnanie...
rodina sa neda vymenit, no praca ano..
a pravidlo - treba zit svoje sny
alebo architektúra, ale to sa mi nepodarí vyštudovať.
@domiky25 takou profesionálnou fotografkou?? no to vie málokto..čo myslíš?
@natuska6262 myslíš tým, že by si chcela učiť? a aké predmety??
@paaloo aspoň, že ty nie si tajnostkár
alebo udavac...
sprevádzajúcim fínskych a nemeckých turistov ?
a už si si nejaký konkrétny vybrala ?
a nie som prieberčivá, už som raz amatérsky praxovala v tomto tu u nás
a podarilo sa mi (spolu s kamoškou) úplne mimovoľne vyľakať pár detí
tak to ja nepotrebujem ani hrad, ľudí mimovoľne straším hocikde - napr. keď na intráku v noci vyletím spoza rohu, alebo pred niekoho zoskočím z múrika
no jo, je
@mielikki to vážne? inač si viem predstaviť, že to mohla byť zábava
@jeko takže do politiky...
a ja chcem byt.. mo, dufam ze raz sa mi podari byt ucitelkou.. ak dostudujem
tajomno mam rad, a este viac mam rad, ked ho odkryvam, ako archeolog duse
@paaloo jáááj tak to je dôvod prečo mi píšeš