Dospelosť nezávisí len od veku ale aj od rozumu. Dospelým sa stáva človek vtedy ak skončí jeho obdobie adolescencie (ak sa osamostatní, nájde si prácu, poprípade bude na vysokej škole). A ak sa mi skončí adolescencia chcela by som pracovať v médiach Hlavne v novinách.
ja doplním @kolini -ho výpoveď: aj namyslenejším Fukoňom planéty, ktorý bude zamestaný v neznámej podvodnej firme (podvodná to jest od slova podvod a nie že je pod vodou, len tak pre informáciu
Učiteľkou. Ale idem na zlú strednú školu (stredná zdravotnícka škola). Som však rada, že je to štúdium, ktoré ukončím maturitou. Ak sa tam však budem cítiť zle, prestúpim. Buď na gymnázium, polygrafickú alebo knihovníckych a informačných štúdií.
mám toho viac: chcela byť režisérka tých najlepších trilerov a hororov, ďalej úspešná právnička, mať vlastnú právnickú firmu, na ktorej čele budem ja alebo ešte možno patologička alebo nejaká významná lekárka, ďalej by som chcela byť trénerkou jógy a mať vlastné štúdio ale to všetko sú také výmysly....
hm asi by som chcela byť prekladateľkou ale v podstate je mi jedno čím budem, chcem mať len milujúcu rodinu, dobrého manžela, deti, priateľov, malý rodinný domček a ... čivavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
inak doktorka, zubárka .. niečo v zdravotníctve
@kaysullivana7x too nepopieram