nechce sa mi rozmyslat, cim je jedinecna, pre mna jednoducho je jedinecna... sice stale nadavam na nas ubohy stat a zaostale slovensko, ale ked uz o to ide a mam sentimentalnu chvilu, Bratislavu mam strasne rada, narodila som sa tu, prezila detstvo, pubertu a tak dalej, mam hrozne rada ten pocit, ked idem po meste a poznam uplne kazdy kut...
co sa mi nepaci, je cela ostata bezdomovecka ciganska vlakova stanica, ktora je vskutku "reprezentativna" ked sa tam pristavi nejaky vlak z viedne... a vseobecne, ta spina na uliciach a iste casti, kde strasne citit bezdomovecke chcanky... a neznasam bratislavskych kokotov, ktori si myslia, ze niet nad Bratislavu a bratislavcanov, a su proste skveli a za kazdu cenu musia nadavat na zbytok Slovenska... a neznasam fanusikov slovanu, ktori sa chodia na zapas viac bit, ako sledovat futbal, pretoze im hormony pretekaju z bicepsov do sedej kory mozgovej
hmm hrozna organizacia takmer vsade, vzhlad mesta nic moc, ludia tiez dost chladni, doprava tiez nie najlespia, dlhe rady,neohladuplnost...a ze sa vsade kazdy pere..
Hm jedinečná je tak ako bolo spomenuté viacerými vecmi, samozrejme ako bratislavčanke sa mi tu viac vecí páči ako nepáči je to proste domov, narodila som sa tu a tu aj žijem (aj ked nie tam kde som začala som rada že tu bývam aj preto lebo sa tu dá lepšie zabaviť teda je viac miest kam ísť ako v iných mestách (nemyslím podniky )
čo mám a zároven nemám rada je MHD v iných mestách čo sú menšie a nie je tam MHD tak mi lezie na nervy že musím taký dlhý kus prejsť kdežto tu nastúpim a preveziem sa ale lezie mi nanervy svojou "dochvílnosťou" kedže MHD využívam dennodenne
hmm,pre mna je jedinecna tym,ze tam zozenie pracu takmer kazdy. Je tam vela prilezitosti, vela uzko specializovanej prace,dobry start na karieru. Vela moznosti popri skole.
Pre mna je to vsak velmi velke mesto a vobec sa mi nepaci, radsej som v Ziline,kde nie je tych pracovnych prilezitosti vela ale kto chce,nieco si najde.
Ba je jedinecna aj cenami,nikde inde sa tak draho nenakupuje, staci ist do Viedne a bez problemov kupim veci o tretinu lacnejsie...
podla mna jedine miesto na Slovensku kde sa da zabavit je BA...ostatok je takmer vsetko jak na dedine...neznasam tu MHD a najme ludi...vsetko je to tu len o prijebanom pozerstve a zavisti...uspech sa nepripusta! neviem si predstavit ze by som tu v buducnosti ostala
Boha blava bol somt am anprázdninách asi emsiac ženy su tam pekné ale akov šade naslovensku .... ale...
Totálne nesympatické mesto nwm prečo naopak praha to je skoro to isté ale je 100x krajšia
Ale milujem svoj roddný Martin má to čo blave chýba ,nadých prirody ,ked ideš ponejakom aprku enstupiš do nejakeho kula od psa , krásne Martinské hole SnB 4ever
bola osm tam asi len dvakrat a neviem ake je to zit tam ale predsa je to hlavne mesto takze sa da lahsie prerazit ale v nitre sa mi paci, nesla by som odtialto asi...
nemam moc rada blavu osobne sa mi nepáči.... Máte tam dobré obchody ale inak sa mi nepáči ani výzor ale neviem to asi moc dobre zhodnotit kedže tam nebývam ale nepáči sa mi váš tvrdý jazyk a prehnaná monžstvi tých pipín ala Duňa a Fuňa. Ale určite má aj svoje výhody
@33 sad janka krala? keby ho aspon v noci zatvarali jak medicku..
takto sa tam po zotmeni stretava nacisticka mladez a terorizuje vsetkych co chcu ist okolo.. =/
minule nas tam prepadli taki chuji s nozikom.. ale zdrhli sme im do auparku isli sme z incheby a nemali sme inu moznost nez ist cez ten sprosty sad.. sa mi znechutil ale cez den je fajn, aj medicka sa mi paci..
@32 pamiatky? to by si to tu najprv musel niekto vazit... je to nanajvys smutne ze BA vzera tak ako vyzera..vsetko chatra, vsetko tu znicili komunisti.. dosadili si jedneho panelakoveho architekta.. zburana synagoga, kvoli Novemu mostu atd atd.. za vsetko rozhodovali ludia, ktori k nej vztah nemali.. a teraz? v meste su 100rocne domy.. a omnoho starsie a nic sa s tym nerobi.. popisu to nejaki curaci, co sa naucili drzat fixku a tym sa cely ich vyvoj ukoncil... zchatrale domy v nadhernych styloch, o ktorych nikto ani len netusi.. pretoze si nikto na tych vyssich miestach neuvedomuje ich pritomnost... vsetko je to o cashoch.. Bratislava BY bola nadherna, keby sa v nej nezdrziavalo take kvantum ludi, ktori kazdemu vesaju nanos ako ju nenavidia..no aj tak tu su.. je ako produkt..ktori sa vyuziva a nevazi.. co je zial smutne..
ospravedlnujem sa rozohnenu poznamku.. no je to tu zufale. Staci prejst 60 km do rakuska do viedne a poviete si "cim to je, ze vsetko tu vyzera tak cisto?".. je to v mentalite a tu slovaci nikdy nebudu mat na urovni vyspelych ludi, lenze to tkvie kdesi v minulosti a tak sa mozme s usmevom a snenavistou pozerat ako to tu vsetko upada..
je to moje rodne mesto, takze mi urcitym sposobom prirastla k srdcu, ale nemozem povedat, ze je to idealne a krasne mesto... vobec sa mi nepaci, ze mi tu pred ocami rastie otrasny digitalk park, nedaleko skoly river park, a co ja viem co vsetko.. ta nova vystavba je hrozna.. ja ani tie obchodne centra nase moc nemusim, aupark mi lezie hore krkom... ani lacne to tu nie je..akonahle vytiahnem paty zdomu a presuniem sa na vychod, vsetko je take lacne ...aj ta MHD je tu dost desna, ale clovek si uz zvykol...co sa mo tu paci? je tu vlastne vsetko ...
milujem velke mesta ale zaroven take ktorych sa da vsade dostat pesi a nenachodi sa clovek ako ***** a presne taka blava je takze to je vazne super ale nepaci sa mi tu MHD vazne straaaaaaaasneeeeeeeeee ved ku mojmu domu chodi bus jeden a to kazdych 15min no nic moc!!!!a neda sa MHD vsade dostat myli by to nejako poriesit!
blava je mesto plne klonov ... picne turboblondiny ,ktore maju v hlave nasrate , pozerkovia ,ktorych ambicie su pobit sa pred klubom a co najcastejsie si zasunut ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
myslim to tak, ze tam chodi MHD maximalne na čas
omg ty čo si to založila si jak umelá barbie
co sa mi nepaci, je cela ostata bezdomovecka ciganska vlakova stanica, ktora je vskutku "reprezentativna" ked sa tam pristavi nejaky vlak z viedne... a vseobecne, ta spina na uliciach a iste casti, kde strasne citit bezdomovecke chcanky... a neznasam bratislavskych kokotov, ktori si myslia, ze niet nad Bratislavu a bratislavcanov, a su proste skveli a za kazdu cenu musia nadavat na zbytok Slovenska... a neznasam fanusikov slovanu, ktori sa chodia na zapas viac bit, ako sledovat futbal, pretoze im hormony pretekaju z bicepsov do sedej kory mozgovej
čo mám a zároven nemám rada je MHD v iných mestách čo sú menšie a nie je tam MHD tak mi lezie na nervy že musím taký dlhý kus prejsť kdežto tu nastúpim a preveziem sa ale lezie mi nanervy svojou "dochvílnosťou" kedže MHD využívam dennodenne
Pre mna je to vsak velmi velke mesto a vobec sa mi nepaci, radsej som v Ziline,kde nie je tych pracovnych prilezitosti vela ale kto chce,nieco si najde.
Ba je jedinecna aj cenami,nikde inde sa tak draho nenakupuje, staci ist do Viedne a bez problemov kupim veci o tretinu lacnejsie...
asi si nikde inde okrem BA na riadnej zabave nebola..
Totálne nesympatické mesto nwm prečo naopak praha to je skoro to isté ale je 100x krajšia
Ale milujem svoj roddný Martin má to čo blave chýba ,nadých prirody ,ked ideš ponejakom aprku enstupiš do nejakeho kula od psa , krásne Martinské hole SnB 4ever
a páči sa mi že je to mest
- petržalka, MHD
Nepáči sa mi, že je tam strašne veľa bezdomovcov.
+ kozmopolitnost
+ moznosti
+ architektura (viacmenej)
+ pamiatky
+ vystavba
+ sad janka krala a medicka
- vodici
- dzipy
- snobi a pipky z auparku
- obcianske zdruzenia organizujuce peticne akcie proti vystavbe
- magistrat (magoriat)
- zapchy
takto sa tam po zotmeni stretava nacisticka mladez a terorizuje vsetkych co chcu ist okolo.. =/
minule nas tam prepadli taki chuji s nozikom.. ale zdrhli sme im do auparku isli sme z incheby a nemali sme inu moznost nez ist cez ten sprosty sad.. sa mi znechutil ale cez den je fajn, aj medicka sa mi paci..
Nech ostanú tam odkiaľ prišli a nech nám to tu neničia ovzdušie...
Mám na mysl maďarskú menšinu...
- dostatok prace
- je tu vsetko
- je krasna
minusy:
- vela kokov
- citit velke rozdiely
ospravedlnujem sa rozohnenu poznamku.. no je to tu zufale. Staci prejst 60 km do rakuska do viedne a poviete si "cim to je, ze vsetko tu vyzera tak cisto?".. je to v mentalite a tu slovaci nikdy nebudu mat na urovni vyspelych ludi, lenze to tkvie kdesi v minulosti a tak sa mozme s usmevom a snenavistou pozerat ako to tu vsetko upada..
peace
mnam!
moje rozhorcenie iba potvrdzuju clanky ako:
» www.imhd.sk/ba/index.php?w=...
» www.imhd.sk/ba/index.php?r=...
blava je mesto plne klonov ... picne turboblondiny ,ktore maju v hlave nasrate , pozerkovia ,ktorych ambicie su pobit sa pred klubom a co najcastejsie si zasunut ...