caute vsetci.je mi to trapne vas sa tu pytat na takuto vec ale stalo sa,mam kamaratku s ktorou som sa zoznamil uz pred rokom,je moc zlata,proste super baba!!ako sme sa zoznamili cakala ze sa budeme dalej spoznavat a ze z toho nieco bude!..no nestalo sa ta
No najprv si rozmysli sam, ci to s nou myslis naozaj vazne...no a potom sa jej ospravedln a povedz, ze by si xcel aby ste to spolu skusili...a potom je to uz na nej
povedz jej VSETKO co mas na srdci...a krom toho aj to co napisal angel...problem je vyrieseny....nepochybuj...nemas co stratit...len to pekne,ak to neskusis...
keby mne si povedal vsetko ze co a ako a ze by si to chcel skusit, ta by som ti taku vrazila, ze by si si musel metlu zohnat aby si si vsetky zuby pozbieral zo zeme(je pravda ze ja som trosku vybusna osobka ).ta ona sa rok trapi a vsetko okolo, tak to by som sa jej necudovala keby ta ani necela.sance si mal cely rok a ty nic.ani bodku si nespravil.
ta na tvojom mieste by som najprv presondovala u jej kamosiek ci mam este sancu a podla toho by sa zvysok odvijal.ked by bola sanca tak vyjdem na nu s ospravedlnenim-ale takym ze na neho nikdy nezabudne ani keby chcela, a keby nebola tak bohuzel,no, sance boli cely rok.
keby ta ma naozaj rada a je zaslepena tou laskou tak vydrzi aj dlhsie...aa mohol by si jej cokolvek povedat aa stale by ta chcela..mno asi to nebolo vazne..aabo len mala rozum na spravnom mieste..skus jej vsetko povedat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ta na tvojom mieste by som najprv presondovala u jej kamosiek ci mam este sancu a podla toho by sa zvysok odvijal.ked by bola sanca tak vyjdem na nu s ospravedlnenim-ale takym ze na neho nikdy nezabudne ani keby chcela, a keby nebola tak bohuzel,no, sance boli cely rok.