@29 no tak moja babka ma take nieco co vyzera jak radiator a funguje to na plyn, tam sa spravi plamen a nejako to zohrieva, myslim, ze sa to vola gamatka.
My mame normalne radiatory v ktorych je voda, to ako je zohrievana to neviem
NECHCEM VÁS RUŠIŤ ALE PODĽA VÁS PLYNOVÉ OHRIEVAČE KTORÉ FÚKAJÚ HORÚCI VZDUCH nefungujú na plyn?? Neviem prečo sa tu každý naťahuje že plynom sa kúriť nedá
@pawlo jj presno to som myslel
ak skoncia zasoby tak vacsina tych co dala vodu, tak ju v radiatoroch bude mat akurat chladnu, kedze vacsina vykrovacich stanic ide asi na plyn, tam kde ide na geotermalnu vodu, uhlie alebo moze ist na biomasu maju vyhodu, ak rusi nepustia plyn
@pawlo toto som netvrdila, len som tvrdila že pokiaľ sa kúri radiátormi ktoré sú plné horúcej vody ktorá sa ale ohrieva plynom, tak to je kúrenie plynom a nie vodou...
@galinka a najblbsie je, ze rusom vobec nejde o ukrajinu. len chcu ukazat kto je panom. EU moze ist do riti. som zvedava ako nam pomoze, ked nebude elektrina, rusi si nas kupia aj s ponozkami.
vacsinou drevom lebo ho mame habadej je to pre nas cenovo vyhodnejsie ako kurit plynom. nevyhoda je zas bohuzial taka, ze my vlastne mame dvojposchodovy dom, v ktorom nemame ziadne prieduchy, takze hore je zimsie ako dole.
.:: a sem tam aj plynom zakurime a vtedy je hore tiez teplo velmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@0majlo0 a žeby aj tú vodu bolo treba najskôr zohriať? Lebo inak v podstate väčšina ľudí čo hlasovali za plyn by musela hlasovať za tú vodu
Ale inak mame radiatory (plynovy kotol) .. ale tak aby pochopili ludia tak teda vodou .. aa potom mame krb tak casto aj krbom
My mame normalne radiatory v ktorych je voda, to ako je zohrievana to neviem
ak skoncia zasoby tak vacsina tych co dala vodu, tak ju v radiatoroch bude mat akurat chladnu, kedze vacsina vykrovacich stanic ide asi na plyn, tam kde ide na geotermalnu vodu, uhlie alebo moze ist na biomasu maju vyhodu, ak rusi nepustia plyn
» www.aktuality.sk/spravy/domace/p...
» www.aktuality.sk/spravy/domace/v...
.:: a sem tam aj plynom zakurime a vtedy je hore tiez teplo velmo