Néééé *kričal hrubým hlasom*
Ja som zahlasoval za bicykel skôr než som pozrel ostatné možnosti. Jasné že pešo najviac ja všade chodím pešo len v lete a začiatkom školskeho roku chodím do školy na bicykli
v rámci BB pešo (aj ak idem krížom na druhú stranu mesta), keď už výnimočne idem niekam inam, tak zvyčajne autobusom (rada som chodievala aj vlakom, ale teraz by som to neriskovala...)
@14 šalinou a pešo, občas trolejbusom.
pri nekaždodenných situáciách pasažierujem v aute alebo autobuse a v občasnom mieste výskytu autom a autobusmi, za teplého počasia bicyklami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale keby mi mala chôdza trvať dlhšie ako polhodinu tak väčšinou autobusom alebo vlakom
+letom = extatická záležitosť
toto tuná bolo, čím najradšej.
Ja som zahlasoval za bicykel skôr než som pozrel ostatné možnosti. Jasné že pešo najviac ja všade chodím pešo len v lete a začiatkom školskeho roku chodím do školy na bicykli
Šalina a trolejbus sú každodenná záležitosť, inak vlakom.
pri nekaždodenných situáciách pasažierujem v aute alebo autobuse a v občasnom mieste výskytu autom a autobusmi, za teplého počasia bicyklami.
Dnes sa odhodla kupit nosice na autak tak idem po xy rokoch zasa pedálovat Snad mi to nieco prinesie