Už čisto iba "srdcom" proste keď niečo chcem alebo to tak cítim tak to tak spravím aj keď rozum hovorí nie a riziká sú veľké. Nikdy to už neľutujem aj ak sa to nepodarí alebo má nejaké následky, je to niečo čo som chcel a viac by som ľutoval ak by som to nespravil alebo nešiel za tým.
@marjy77 a to je ku comu dobre? ale asi viem o co sa jedna a kdesi v radiu je jedna pani kt tiez vysvetluje spravny tvar slova a ake iy tam ma byt a podobne a vzdy som to pocul po ceste domov pio 15,00
rozum mám ako filter cez ktorý všetko prechádza a selektuje, moje pudy aj emócie a aj nálady .. ak niečo neprejde tak sa to buď neukáže alebo ak ukáže tak to znamena že filter spadol (ale to sa deje tak strašne vynimočne akoby sa ani nedialo)
čo nevylučuje možnosť že sa riadim srdcom ... je to metafora toho že považujem svoju racionalitu za láskavú a veľmi ľudskú, snažiacu sa eliminovať všetko negatívne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale aj ja to niekedy robím.
tam kde je potreba srdca zvycajne ....rozum
tam kde treba rozum....srdce
čo nevylučuje možnosť že sa riadim srdcom ... je to metafora toho že považujem svoju racionalitu za láskavú a veľmi ľudskú, snažiacu sa eliminovať všetko negatívne