Odjakživa som chcel byť tým čím chcem byť teraz - začalo to asi vtedy keď som ako trojročný dostal moju prvú elektronickú skladačku. No žiaľ nedožila už
najprv som chcela byť asi maliarka, velmi ma bavilo kreslenie a vždy aj v škole som najlepšie z triedy na výtvarnej kreslievala...
neskôr modelka...kvoli tomu snu sa mi podarilo aj dosť schudnúť...ale už som pochopila že modelky to majú dosť náročné, ajkeď nepracujú manuálne, je to vyčerpávajúca,náročná práca a za každú cenu si treba udržiavať stále dokonalú postavu...a na to ja nervy asi nemám
potom som zas chcela byť módna návrhárka, kreslievala som si v škole aj rozne postavy a na nich oblečenie, išla som na odevnú školu študovať návrhárstvo aj, po roku ma to nebavilo už...tak a teraz som na inom odbore-podnikanie,móda, a stále ma to ešte baví, snáď mi toto už vydrží navždy takže chcem podnikať v budúcnosti
uplne najskor spisovatelka bola som fakt dobra vela som toho citala a do 7-micky na ZS aj pisala, potom ked som prisla na to, ze existuju aj pekni chalani zmenila som sa, a chcela som sa pacit, uz som tolko necitala, ani nepisala a moj talent upadal...
juuuj...soom pomyylila..jaa som myslelaa ze ked budem welkaa... heh noo newa...ale ked som bola mala tak som cela byz ucitelkou,lekarkou,policajtkou...
ja si pamätám, ako som túžila byť detektívkou raz sme s kamarátkou pri našom "detektívnom" pátraní vykopali mŕtvu andulku a potom sme vyšetrovali, kto ju zabil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ked som bola v skolke vonku na dvore a okolo isli smetiari tak som bola nalepena na plote a kivala som
bol to moj sen..
Do 8. roku som potom strasne chcela byt veterinarkou, ale triedna ma odradila, ze s takymi znamkami sa na veterinu v zivote nedostanem
Od asi 9. rokov som nechcela nic ine, len prirodne vedy a dodnes sa ma nikomu nepodarilo odradit
inak to si musela mat milu ucitelku
neskôr modelka...kvoli tomu snu sa mi podarilo aj dosť schudnúť...ale už som pochopila že modelky to majú dosť náročné, ajkeď nepracujú manuálne, je to vyčerpávajúca,náročná práca a za každú cenu si treba udržiavať stále dokonalú postavu...a na to ja nervy asi nemám
potom som zas chcela byť módna návrhárka, kreslievala som si v škole aj rozne postavy a na nich oblečenie, išla som na odevnú školu študovať návrhárstvo aj, po roku ma to nebavilo už...tak a teraz som na inom odbore-podnikanie,móda, a stále ma to ešte baví, snáď mi toto už vydrží navždy takže chcem podnikať v budúcnosti
chudak brasko, mal to tvrde, ked musel pravidelne pisať písomky a diktaty
neskor som chcela byt spevacka