zaujimava neviem, ale pamataju si ma hlavne kvoli mojmu castemu a hlasnemu smiechu a dobrej nalade hej a stale som oblecena v ciernom tak mozno aj tym?
nekonvencnym spravanim/rozpravanim sa o veciach, o ktorych by sa rozpravat nemalo viac menej (sranie, masturbation, postihnuti ludia, atd ... nerobim si z postihnutych ludi praveze preto o nich rozpravam, ze kazdy ich ignoruje akoby neboli...)
Keď idem po ulici tak sa za mnou často otáčajú pre môj vzhľad.
Ako dievča by som si asi mala ten pohľad užívať, ale to by nesmeli byť tie pohľady negatívne. Ale už som si zvykla, takže si to vlastne aj trochu užívam
@rybarikhladny No, pozitívny pohľad je taký, že ide dievča po ulici a ľudia (hlavne chlapci) sa za ňou otáčajú. Nahlas alebo v hlave si povedia- páni, to je pekné dievča/tá má pekný zadok/tá je sexi....
Negatívny- nahlas alebo v hlave si povedia To čo má na sebe/to je chlapec alebo dievča/vole, pozri sa na ňu (s posmešným tónom)...
Ja nie som nejak zvlášť zaujímavá... Možno tým, že som na babu dosť vysoká, tým asi trošku upútam pozornosť. Ale inak zvyknem byť tichá, takže si ma veľa ľudí nevšíma.
som si isty ze zaujmem zeny otvorenou a sebaistou komunikaciou a aj to len 50% z nich ostatne tym budu pohorsene a stanem sa prenich vrcholne nesympaticky ...asi sa delia na sub a dom ... jednym to imponuje druhe saleju od hnevu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Alebo neviem...
a celkove mojim vkusom na ludi
Ako dievča by som si asi mala ten pohľad užívať, ale to by nesmeli byť tie pohľady negatívne. Ale už som si zvykla, takže si to vlastne aj trochu užívam
Negatívny- nahlas alebo v hlave si povedia To čo má na sebe/to je chlapec alebo dievča/vole, pozri sa na ňu (s posmešným tónom)...
A v znamom prostredi mam velku hubu a male zabrany.