Nesladim vobec, ani som nikdy nekupovala pre seba nieco na sladenie Ale vyrobky/potraviny, ktore kupujem, maju vacsinou biely cukor alebo Glu-Fru sirup.
Vlastne parkrat som robila nejake sladke jedlo s medom (ktory nemam rada) a parkrat s bielym cukrom. Nepredpokladam, ze by ma pri mojej spotrebe zabil
Stevia nema dobru chut. chuti to jak sladke drievko a neni to moc sladke. Xylitol, alebo Erythritol chutia omnoho lepsie. Xylitol chuti rovnako jak biely cukor akurat ma prehanave ucinky. Erythritol nechuti 100% ako cukor, ale zase sa vobec neuklada v tele.
nemam moc co sladit, sem tam kasu jahlovu na ranajky si dosladim a to bud cukrom z kokosovych kvetov, brezovym cukrom (ten mi ale nechuti pouzivam ho len preto ze mi je luto ho nepouzivat ked uz ho mam alebo trstinovym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
1. hnedy trstinovy - je zdravsi pretoze obsahuje zbytky po melase bohatej na vitaminy a mineraly...
2. repny hnedy - je menej zdravy ako hnedy trstinovy, ale stale zdravsi ako repny rafinovany.
najzdravsia je cista melasa (odpad z vyroby cukru) ale ta zase nechuti moc dobre.
Vlastne parkrat som robila nejake sladke jedlo s medom (ktory nemam rada) a parkrat s bielym cukrom. Nepredpokladam, ze by ma pri mojej spotrebe zabil
Inac tak mi napadlo..existuje aj hnedy praskovy cukor?