Je piatok, v podstate som nič nestihla z toho čo som mala spraviť a ani nič z toho čo som spraviť mohla namiesto toho čo som mala! Ten jazyk je už celkom popletený, takže pomaly sa poberám aj spať, len sa delím s týmto pocitom . Celý týždeň škola
Skôr by som povedal, že čím sme starší, tým máme viac povinností. Ja sa preto snažím si zadeliť čas. Preto som si napr. už dnes urobil úlohy a cez víkend môžem pracovať / ísť von.
ach, ach! , inak práve som dopiekla úžasnú tortu môjmu synovčekovi- to bol relax! ... @prasaman samozrejme zlatko a ty si ešte tá drvivá väčšina ktorá stíha reagovať na fóra, toľké šťastie, že nás aspoń ty vieš prebudiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
keď som mala asi 5 rokov, hovorila som si, že ako pomalinky ten život beží že ten rok čo som si vtedy pamätala trval strašne dlho
ale potom ako som nastúpila do školy, tak sa mi zdalo, že 9 rokov nenormálne rýchlo zbehlo a predsa len.. je to 9 rokov nie jeden
každý rok ti ubehne rýchlejšie ako ten predtým
ale šak jasné, ľudom okolo 20 a pod 20 sa to zdá keď 70% svojho času presedia na nete.