Ja som mal kostým šaša...ešte v škôlke. Potom na lyžiarskom na ZŠ nám tiež nanútili karneval a museli sme si všetci vytvoriť masky, tak som si z toaletneho papiera (z dlheho pasu) vytvaroval kozmodisk a pripevnil si to na chrbat, cize som bol akoze pacien
mala som na sebe nejake oblecko, mnohofarebne, a na tom poprisivane odpadky... tegliky od jogurtu, toaletny papier, kusky novin, obaly od sladkosti a tak ... aj vo vlasoch som to mala .. a vyhrala som 3. miesto
v škole sme málokedy mávali karneval, ale teraz v robote sme mali a bola som ako Šeherezáda. (musím podotknäť, že seriál ešte vtedy nebol vo vysielaní)
A doma som raz behala oblečená a zmaľovaná ako Indián... a mala som aj princeznovské šaty (pred pár rokmi som sa do nich chcela navliecť, ale po pár centimetroch som sa zasekla a nešli ani dolu ale v tom som nebola na karnevale, ak si dobre pamätám
raz zo mna sestra urobila Jacka Sparrowa ... ta scena na ostrove ked mal na vieckach nakreslene oci a potom ich otvoril ... to video som vsak mala niekde v starom mobile :/
lev, bábätko (áno, ako škôlkarka som sa ešte zmestila do dupačiek , princezná (jasné, klišé , hviezdička (a najlepšia kamarátka bolo slniečko... mali sme sukne zo žltého krepového papiera, obom sa nám roztrhli, tak sme polovicu karnevalu behali s holou riťou... ale to sme mali asi tak 7, takže nič také hrozné , amazonka, Morticia Adamsová, čertica (tiež vydarený kostým celý večer mi všetci skákali po chvoste a na viac si nespomínam, ale myslím že už aj tak stačilo
bol som aj rozpišťane decko, stále som reval až mi nakoniec jedna baba dala po hube aby som prestal vrešťať a zostal som udivene ticho.........ale to bolo keď som mal asi 6 rokov.
moja mami mi to často spomýna aj teraz aby som si zavrel tu chriapu........
Keď som bola malá bola som za baletku alebo mickey mausa No a teraz keĎ bola haloweenska som bola za amy winehouse a na fašiangovej som bola za upratovačku , ale tá upratovačka. Doteraz nemožem pochopiť ako som mohla ísť na party s natačkami na hlave v babkinej zástere a s prachovkou
samozrejme raz som bola princezná, a potom si pamätám iba že som bola španielka... normálny taký pekný červený korzet s naberanou sukňou, a taký klobúčik s čiernym závojom páčilo sa mi to...
bože my sme mali karnevali až do štvrtého ročníka. V prvom ročníku som bola víla, v druhom anielik a ďalšie 2 roky som proste nešla do školy a doniesla ospravedlnenku že sme boli na pohrebe prababky samozrejme ospravedlnenku na pohreb prababky som od vtedy niesla ešte asi 10x ale to si nikto nevšimol, takže v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
ja som bola... špina
ja som bola ružový motýľ... s tykadilekami :/
A potom v Príme (piata trieda vlastne) som bola Dracula a aj som vyhrala nejakú cenu tuším
Ale najvtipnejšie bolo na Draculovi to, že to bol strašne jednoduchý kostým Ale tie špicaté zuby boli nechutné a napínalo ma z nich
moja mami mi to často spomýna aj teraz aby som si zavrel tu chriapu........
filip