ja som chcela byť lekárka, ale som si uvedomila, že na to nemám žalúdok
a potom som chcela mať detskú cestovku... som už ako maličká vymýšľala programy deťom do táborov (len tak pre seba ) lebo som veľa chodila do táborov a toto bol môj sen, ze sa tym budem zivit
a hej, aj spisovatelka, som pisala jednu trapnu detsku fantasy a myslela si, ze mi to vydaju
a inak neviem, ono som nad tym az tak casto nerozmyslala,som si hovorila ze mam cas a rozhodnem sa v maturitaku na strednej a tak som aj zrobila
a hej, ako mala som bola u ocnej raz... aj som mala nosit okuliare, ale sa mi to zlepsilo, takze nic z toho no a ... som sa potom casto hrala, ze som si stavala plysakov doradu (mala som ich milion) a niekedy az v obyvacke stali (co je druhy koniec domu a som si ich potom volala a davala im citat mozno to bol tiez taky väčši sen ze sa vytrenujem
@darkpassenger byt v normalnej krajine isiel by som na vojensku akademiu, vzdy ma bavila military science mimo ineho Vsetko co sa tyka armady v podstate
chcela som byť veľa vecí
od bohatej vdovy cez vedkyňu a prvú ženskú pilotku F1 (fakt, a to doteraz nemám ani vodíčák ) po veterinárku a spisovateľku
a asi ešte princezná
Herečka a speváčka... vždy ma bavilo hrať v divadle a tak, ale nedostala som sa k tomu... tak som isla za sestričku... aj som chvíľu ešte premýšľala nad vsmu, ale akosi to nevyšlo, tak som stále tu, kde som
Medzi splnenymi je - predavacka a dinosauria archheologicka coz sa kvazi splno ked som minuly semester spravila skusku a spoznavacku z paleontologie, tento semester historicku geo a buduci semester mikroskopicke cvika s fosiliami
Ja som chcel byť rybár myslel som si, že mi budú platiť za to, že budem stáť vo vode a mať v ruke udicu no čo, každý bol ako malý naivný a druhé asi kozmonaut
Moderátorka, to sa mi čiastočne splnilo ale už sa tomu nechcem venovať. A ešte učiteľka a neskôr už keď som bola staršia som chcela robiť na cudzineckej polícii, k čomu aj smerujem a tiež to nakoniec robiť nechcem
Veterinarka, potom dlho pravnicka a na strednej ma chytilo ze chcem byt lekarka mierne to opadlo ked som zacala studovat ale teraz ma to chytá zase
A nech rozmyslam hocijako neviem si seba predstavit robit nic ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Pilotkaa, policajtka
A vedec. Neviem už, čo bolo skôr a čo viac.
a potom som chcela mať detskú cestovku... som už ako maličká vymýšľala programy deťom do táborov (len tak pre seba ) lebo som veľa chodila do táborov a toto bol môj sen, ze sa tym budem zivit
a hej, aj spisovatelka, som pisala jednu trapnu detsku fantasy a myslela si, ze mi to vydaju
a inak neviem, ono som nad tym az tak casto nerozmyslala,som si hovorila ze mam cas a rozhodnem sa v maturitaku na strednej a tak som aj zrobila
od bohatej vdovy cez vedkyňu a prvú ženskú pilotku F1 (fakt, a to doteraz nemám ani vodíčák ) po veterinárku a spisovateľku
a asi ešte princezná
Moja vnutorne decko je fest v pici z tohto
A nech rozmyslam hocijako neviem si seba predstavit robit nic ine
no ubral som sa uplne inym smerom