učiteľkou, právničkou, pediatričkou a teraz znova učiteľkou nemeckého jazyku plus neviem čo možno nič a plus prekladateľ tlmočník a už to aj začínam praktizovať
Dospelou a nezavislou osobou. Teraz, s postupom casu, ako rastiem, chcem bzt cim dalej tym viac dietatom, lebo som pochopila, ze to bol vek najvacsej slobodnosti a nezavislosti. Ach, tie paradoxy
Ja som strasne obdivovala smetiarov....a tak som chela byt smetiarka...neskvor sa mi zapacil film mumia..tak som chcela byt archeologička...neskvor...zubarka...kadernicka..modelka.....modna navrharka...hm??a teraz sa mam rozhodnut na aku strednu a zrazu neviem nic...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
chcela som byť spisovateľkou, nevedela som ale, že väčšina úspešných spisovateľov boli buď divní, alebo alkoholici. Alebo oboje.
A ešte jeden čas som mala sklony k veterine, ale to ma prešlo, lebo som si uvedomila, že by som možno musela i kravy rodiť
čiže úloha splnená
Samozrejme,že som vtedy nevedela čo to znamená ! Ale stále som to roidčom hovorila...
Či už ako tlmočníčka alebo čokoľvek iné..
do 4 rokov som chcela byť vysávač