no ja si myslim ze sa daju namotat aj preto ze este nemaly vztach a je im to aj trochu jedno o koho ide a este aj tolko ze sa nevedia niekedy ani poucit z toho ze niekto ju iba namotava.. 4 no mozme to aj tak nazvat ze chodenie
19. mas auto mas peniaze mas byt a mas kazdu ale teraz vazne nie vzdy narazis na taku babu.. staci byt mylí a podobne veci ale to vsetko je len moj nazor tak sorry ak si niekto mysli ze niekoho urazam..
Ked som bola mladsia, bola som az prilis naivna a aj som nato doplatila. A prave preto by som teraz uz neuverila ani tym najsladsim recickam, nech by mi ich povedal hocikto na svete Takze si az tak never, ze sa da namotat naozaj kazda, lebo to tak neni.
@21 heh toto poznam auto nemam a ani prachy dom nemam vzdy volny no len najst nezadanu starsiu je tazsie a teraz nemyslim ze len na sex ved chapes...na sex su mladsie
aha, nováčik, tak tebe je ešte odpustené, , welcome to birdz world...no nemotajte sa tolik, je to vzájoné, čo ďalej riešiť? mňa už trápi, čo si dám na raňajky
31.no novačik ako novačik na birdz som uz dlhsie len prvy krat som zalozil diskusiu aby si dobre chapala, inak to ta trapia taketo malickosti co si das zajtra na ranajky ?alebo to niesu pre teba maliskosti
ja som na birdze tri roky a vidíš, trápia ma tie raňajky najviac, nie, nie, samozrejme, že ma netrápia, viem, čo si dám, len sa teraz trochu bavím na niektorých veciach, ale jedlo nie je maličkosť...pozri si Pianistu, a budeš si ho vážiť skutočne do samej hĺbky, akej sa len dá
aby sa fórum nezvrhávalo na tému jedla, ktoré je mojou obľúbenou témou a mňa by ľahko namotal fakt, že mi dakto pripraví poriadne menu , tak pokračujte, nevšímajte si ma, idem spať majte saaaaa
no podľa mňa sa dá Každá namotať, Kým je ešte nesKúsená, alebo nemá mať od Koho minimálne z ,,počutia" sKúsenosti.. taKže týmto si prejd taKmer všetKy, popália sa a už sa nedajú namotať taK ľahKo, prípadne vôbec môj názor
Deti to neni okrase.....to je o ako by som to povedal sexepil alebo sympatie atd. a ked najdes typo bab co hladaju presne tvoju konbinaciu tyak sa lahko namotaju...ale preco by som motal baby????.....kamo mas 17 rokou teba to prejde a ak nie tak hiv to isti.....ver ci never motat baby je ubohe kokote
no tak mi nejakú namotaj ale nie, predovšetkým tu ide o to že nejakí frajeri si dokážu "namotať" kopu báb ale na druhej strane normálni chalani niekedy ani nedokážu pomaly osloviť nejakú neznámu babu
ide skor o intelekt toho doticneho, pokial je niekto hlupucky a mysli si, ze ta druha osoba to s nou mysli dobre tak .... to je tazko polemizovat. sko na co namotat .... to je podstatne.
tak ked je chalan zaujme, nemusi ani namotavat, ke dnezaujme nenamota ani keby s aposral, ib atie ktore s adaju namotat od hocikoho a to su take hlupucke.
baby sa nedaju len tak lahko namotat,mozno to len predstieraju(niekedy to robim aj ja hh)a potom ked maju toho pokrk,proste ich pekne ošmeknu(tych namotanych)..chapes logike?
ono je to 50:50 aj baby aj chalani sa dajú ľahko namotať! ak sa ti osoba aspon trochu páči tak keˇperjavi zaujem o teba aspon trochu tak si celý/á bez seba bez rozdielu pohlavia
@0 - poviem to tvrdo a možno prestrelím, a možno ani nie, ale uvedomíš si to, až keď ťa prejde urazenosť:
1. prečítal som si tvoj nick a tvoju otázku, a odpoveď za tým. a podľa mňa je z veľkej časti pravdivá.
2. ten nick, a aj samotná otázka naznačuje, že pravdepodobne patríš typovo medzi ľudí, ktorí nemajú problém z namotávkami a vzťahmi na jednu noc. a k tomuto typu chalanov existuje veľmi rozšírená a veľmi kompatibilná skupina žien podobného razenia. neber to ako urážku, netvrdím že si debil, aj keď väčšina ľudí v tej skupine je, a takisto netvrdím že tie holky sú kravy, aj keď zasa, väčšina z nich je viac alebo menej... nazvime to jednoduchá.
to vysvetľuje rýchle, ľahké a krátke namotávky
3. tá tvoja druhá otázka, prečo trvajú tak krátko, zasa naznačuje, že do tej skupiny patríš len čiastočne/navonok, tzn hľadáš niečo viac, čo je super, ale zároveň to budeš mať ťažšie, pretože holky zo skupiny "niečo viac" (moje čisto subjektívne zaradenie) budeš musieť najprv presvedčiť, že nepatríš do skupiny "debilkov" (moje čisto subjektívne a zovšeobecňujúce pomenovanie), aj keď tak možno na prvý pohľad pôsobíš.
ale ide to .
a možno som teraz absolútne prestrelil, a možno nie, to už posúď ty sám, ja nemám ako, len som sa na základe minima informácií pokúsil dať dohromady čo najlepšiu odpoveď .
ha ha ha ktore ako mily moj Dnie kazda skci na pele kvoli niektorymmuzskym akoze trapnym reciam alebo na lep...he he he..tak isto jak ste vyjebany vy niektory sme aj my DDD
v 57 je kopu pravdy... a "namotať" hmm okej tak ju namotáš... to vydrží čo ja viem pri super úspechu mesiac? alebo ani nie čo ja viem 2 týždne a potom keď "zhodí ružové okuliare zaľúbenia" sa rozídete...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
btw...strááášne odveci diskusia
chalan hodi par komplimentov a holka sa roztapa...
myslim ze vela bab je velmi naivnych a chalani to vyuzivaju
a to, že tu jeden frajer zajebe, že každá baba sa dá namotať je blbosť a reálne asi tak že teraz začnú padať z oblohy mŕtve žaby...
no hej daju sa ale iba na takych chalanov co ich vyuziju a odkopnu
a urcite aj podaktori chlapi su dost manipulovatelni..
16 a nizsie to viem aj ja
s pozdravom,
analytik zipporah
nemusíš zakladať fóra len preto, aby si niečo založil
aby sa fórum nezvrhávalo na tému jedla, ktoré je mojou obľúbenou témou a mňa by ľahko namotal fakt, že mi dakto pripraví poriadne menu , tak pokračujte, nevšímajte si ma, idem spať majte saaaaa
hahahaha ale som vás dostala
1. prečítal som si tvoj nick a tvoju otázku, a odpoveď za tým. a podľa mňa je z veľkej časti pravdivá.
2. ten nick, a aj samotná otázka naznačuje, že pravdepodobne patríš typovo medzi ľudí, ktorí nemajú problém z namotávkami a vzťahmi na jednu noc. a k tomuto typu chalanov existuje veľmi rozšírená a veľmi kompatibilná skupina žien podobného razenia. neber to ako urážku, netvrdím že si debil, aj keď väčšina ľudí v tej skupine je, a takisto netvrdím že tie holky sú kravy, aj keď zasa, väčšina z nich je viac alebo menej... nazvime to jednoduchá.
to vysvetľuje rýchle, ľahké a krátke namotávky
3. tá tvoja druhá otázka, prečo trvajú tak krátko, zasa naznačuje, že do tej skupiny patríš len čiastočne/navonok, tzn hľadáš niečo viac, čo je super, ale zároveň to budeš mať ťažšie, pretože holky zo skupiny "niečo viac" (moje čisto subjektívne zaradenie) budeš musieť najprv presvedčiť, že nepatríš do skupiny "debilkov" (moje čisto subjektívne a zovšeobecňujúce pomenovanie), aj keď tak možno na prvý pohľad pôsobíš.
ale ide to .
a možno som teraz absolútne prestrelil, a možno nie, to už posúď ty sám, ja nemám ako, len som sa na základe minima informácií pokúsil dať dohromady čo najlepšiu odpoveď .
good luck, bez ohľadu na to kto má pravdu.