Caute,mam taky jeden problem,moja holka je uz tri tyzdne na prazninach u krstnej,medzitym sme spolu boli ale dost kratko a nie samy(s jej rodinou sa kupat).Niekedy mi chyba hrozne ale niekedy rozmyslam ci chcem byt vobec s nou pretoze mi je s kamosmi dobr
hovori sa ze zide z oci, zide z mysle...uzivaj si s kamaratmi a nerozmyslaj nad tym ci chces, alebo nechces byt s nou...ked sa vrati, tak uvod bude mozno trosku priduseny..ale vsetko sa opat rozbehne a budes chciet byt opat s nou ..to je moj ubohy nazor
heh mas 16 a riesis problem co mavaju ludia v mojom veku...neprijemne veru...je to len zvyk nic viac prava laska je zalozena na dovere a nie na zalubeni...ak ta dovera mezdi vami je tak ej vsetko v poriadku...a pravdepodobne je ked ju nechas odist na par tyzdnov prec
Tak zakazat jej nemozem odist pretoze aj tak by ma neposluchla no_mouth: 1 sme spolu uz rok.No holyknight mas pravdu niekedy riesim take problemy mojmu veku neprimerane ale netusim preco to tak je.
@1 dovolim si odporovat...pretože podla mna ak je to cerstvy vztah tak partneri nemaju taku potrebu vidat sa casto...ako napriklad dlhšie vztahy, ja proste nedokazem bez svojej lasky dychat no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov