jednoznacne pre vsetkych: univerzalne najlepsia brzdu ku uplne comukolvek(vodka, ovocne, konkak,whiskey,rum, bilinkove..ˇ) skratka ku vsetkemu je cola alebo pepsi cola alebo kofola.. a odporucam pit minimalne v pomere 3 ku 1. minimalne. cize ak vypijete 2 deci tvrdeho alkoholu tak ason 6 deci coca coly, aby sa to pomixovalo v zaludku, aby nebola velmi vysoka koncentracia alkoholu v zaludku-to moze samozrejme vyvolat zvracanie, co urcite nikto nechce
a suverenne najhorsia moznost je cista voda.. ta len podnecuje vracanie..nie je vobec koncentrovana, to je vlastne ako keby ste ani nebrzdili..coca cola, pepsi, kofola tam pekne zahustia ten zaludok ze tam nie je tolko alkoholu len
a pivo je taktiez kktina. zakladna vec- bud pijes pivo alebo tvrde, ked pijes tvrde nekombinovat medzi sebou rozne druhy a urcite nezapijat tvrde pivom
ja už som raz brzdila borovičku mliekom to bolo ráno po byte a všetka brzda bola vypitá a chlastu ešte pokokot a neodporúčam a brzdím buď pivom, alebo koflolou, ďžúsom, spritom.. podla toho, čo sa pije.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
inak ostatne miesam s dzusom, tonicom alebo energetakom
Nepijem alkohol ktorý by bol treba brzdiť
ale ked tak, vacsinou ho nebrzdim, alebo pripijam si s vinkom na chut.
a tak čo je po ruke
Občas džúsom.
Ale zväčša kofolou.
Ke´d som ešte nevedel, že to existuje tak džúsmi, alebo inými minerlákami
ale kedysi dávno vodku džúsom, slivovicu pivom a fernet čajom s rumom
@torpedo08 k tej citronovej mi chuti si dat dobru domacu slivovicu
iba pivo , víno a to by som na to musela byť veľmi zle kebyže brzdím pivo