pustím televízor- hrá ( :ehm: neviem ako sa dá popísať činnosť televízora a totok by sa dalo aplikovať na všeličo, pusítm cd/dvd/....)
zapnem mikrovlnku- zohrieva :ehm:
som agresivny ked sa najebem v spolocnosti - potom mi ale tyzden nadavaju rodicia a ja sa aspon mesiac citim previnilo ... to je celkom dlhodobe co povies ?
ozeres sa v piatok-budes povolna-nechas sa pozvat na vodky-pojdes s chalankom k nemu-budete yebat-kedze ste ozrali zabudli ste kondom-o 9 mesiacov porodis decko- on ho nebude chciet -nebudes mat cas na skolu- zanechas studium-skonci materska nemas robotu-nevies si ziadnu najst lebo nevies nic robit- rodina ta nechce dotovat-nemas peniaze na nic- zacnes plavat v drogach-zoberu ti dieta-beznadej - zivot v pici cely
tj. chlast=dojebabrany zivot
@feklus neboj sa pil som aj vonku ale vtedy to dopadne horsie lebo som kkt a jebe mi to vtedy takto sa pekne ozeram a idem spat ale ked pijem s ludmi tak mi jebe no proste som divny tvor
naštartujem - vrčí motor
brnknem na strunu/udriem do zvona - zvuk
udriem sa - bolí to
zapnem radiátor - hreje
a potom neviem, ako to briefly popísať, ale newtonova hojdačka. Začnem akciu a nadalej to funguje samo.
pustím skákalku na zem - skáče
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
If you know what I mean...
Krásny príklad činu s dlhodobým, priam celoživotným následkom!
môže byť?
lepšie?
alebo také trápne že rozsvietim svetlo - svetlo svieti
zapnem mikrovlnku- zohrieva :ehm:
aaa nenapadá mi nič
Skočím - padám
tj. chlast=dojebabrany zivot
brnknem na strunu/udriem do zvona - zvuk
udriem sa - bolí to
zapnem radiátor - hreje
a potom neviem, ako to briefly popísať, ale newtonova hojdačka. Začnem akciu a nadalej to funguje samo.
pustím skákalku na zem - skáče