Počul som, že rusi vymysleli atomovku čo zničí územie velké, ako polsko česko a slovensko dokopy.... To je viac, ako nemecko... Maju ich zatiaľ len 12, ale zoberte si to, jedna a je po celom nemecku... Druhá, je po japonsku... 8, a je po USA... dalšia a je po francuzsku, a posledná a je po británii... Maju tretiu po číne a indii najväčšiu armádu na svete... Zatiaľ čo Nemecko vyrobí okolo 470 tankov, a USA okolo 2300, Rusko vyrobí 5100 tankov!!! Z lietadlami je to podobne... Ale podme na čínu! Čínska ženská aráda má 334 milionov vojakov! A to je len ženská, a to je viac jak obyvatelia USA!!! A ktomu dajme mužsku armádu, tých je ešte viac!!! Kto je lepší? Rusko či čína? Alebo niekto iný?
@warhawk keby Cina mala len tych 330 tak uz davno sa vylodia v USA na oboch stranach a zasypu ich tak ze aj keby nemali ani jeden tank tak vyhraju. Zobud sa.
@mm47 Ved práve, ked príde 3. svetová, tak USA môžu ísť do pi*i, a nemaju 334 milionov, ale 713 milionov! 334 milionov je iba ženská armáda.... A ja sa mám zobudiť? Práve že ti! Kupiš si knihu ktorá bola vyrobená v amerike tak jasné že je tam napísané že USA su prvé, ale podla celosvetových záznamov je USA až 4. !!! Záznamy oktobra 2011 ukazuju že čína má 713 milionov, a s toho je 334 milionov ženská armáda... A to su najpresnejšie záznamy...
@lenkaska1 Lebo su jebnutý... To všetko iba kvôli USA !!! Veľmoci sa dohodli, že nebude nikto vyrábať zbrane, hlavne nie bomby, a USA začalo vyrabať, tak potom začalo aj Rusko a čína a japonsko nemecko .... aby neprehrali vojnu s USA!!! Všetky vojny iba USA zavynuje, obama dostal nobelovu cenu za mier a teraz ide utočiť na irak kvôli terorizmu, ale pritom tam idu iba pre ropu A IRAK JE POD OCHRANOU RUSKA A ČíNY!!! PRIPRAVTE SA NA 3. svetovu...
Rusko, Usa, Čína, aj Japonci už robili galibu...ťažko povedať, kto má dnes skryté silnejšie zbrane v tejto dobe, my do toho aj tak hovno vidíme, ale keď tu niečo jebne, budeme o tom vedieť viac
Ach jaj ludia ludia... nechápem prečo musí byť človek taký je*nutý, vyrábaju atomovky ktoré nás zabiju... Viete o tom, že vela najvyznamnejších veštcov predpovedalo, že 3. svetová bude posledná vojna? ( pre tých nechápavejších, mysleli to tak, že 3.svetová zničí celý svet) ...
@tntn00btnt Tak EU je teda silný konkurent, ale zober si! S Ruskom bude čína a india... A Rusi nemaju vela peniazí, ale niesu zadlžení ... A EU je viacej závislá na ruských plynoch ako Rusko na peniazoch... Prestane dodávať plyn a ropu do EU, a je po probléme...
Hitler dopadol tak ako dopadol, lebo nemal atómovku...
Ale nie, teraz vážne. Málokto si je vedomý toho, že na začiatku roku 1945 malo Nemecko k dispozícii bojové plyny (priamo toxické aj neuro-paralyzačné). Ich použitie by však znamenalo porušenie Ženevskej konvencie a preto ich Hitler ZAKÁZAL použiť. Naproti tomu Churchill povedal, že ak by mal k dispozícii atómovú bombu, bez váhania by ju dal zhodiť na Berlín...
Aj o tom, kto mal väčšiu "zásluhu" na vzniku WW2 a jej prerastení do svetového konfliktu, by sa dalo diskutovať. Isté je, že Hitler nechcel vojnu s VB ani USA. Jediný, kto mal záujem zničiť USA a Britskú ríšu boli Japonci (a Rusi).
To, že žijeme vo svete, kde vládnu USA, Rusko a Čína, a skutočná kultúrna Európa je na kolenách (neschopná a stále viac bezvýznamná), v konečnom dôsledku spôsobilo práve víťazstvo Spojencov. Nechcem sa nekriticky stavať k politike Nemecka, ale vtedy to bol spojenec Slovenska a myslím, že k tomu treba zachovať zodpovedajúci postoj. Jednoducho každý mal vtedy bojovať za svoj štát: Nemci za Nemecko, Američania za USA, Slováci za 1. SR...
EU je banda slabochov + USA len hrajú veľkých šéfov a machrov (a v skutočnosti sa vedia najviac "vydovádět" na partii chudákov na Guntaname...). Potom to spôsobuje, že krajiny ako Rusko a Čína začínajú vyskakovať - k škode celej Európy.
@warhawk to je vodikova bomba, nie atomova.. A v reale ju nemaju odksusanu, resp maju odskusanu len jej slaby odvar, cize nevedia co by spravil vybuh v plnej sile a velmi pochybujem, ze to vobec niekto niekedy bude skusat.
A osobne si myslim, ze USA keby vytiahne vsetku technologiu co ma, tak sa rusi aj cina mozu schovat. Uz len rocny rozpocet na armadu USA (a tam sa nerata vojna v iraku a v afganistane) je vyssi ako ma rusko a cina dokopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Cina ma dokopy asi 2,2 milionovu armadu , s rezervami tak 7 maximalne , okolo 330 to ani neslo tak prestan citat tie picoviny co citas.
A je neskusena.
» www.google.sk/url?sa=t&rct=j&...
pozdravuj
a inak toto moc nesledujem.. akoze taketo veci, skorej tu domacu politiku a tak.. ale dik že si ma aspon trochu uviedol do problemu
a jebnutí inak s makkym i ked plural je to
Hitler dopadol tak ako dopadol, lebo nemal atómovku...
Ale nie, teraz vážne. Málokto si je vedomý toho, že na začiatku roku 1945 malo Nemecko k dispozícii bojové plyny (priamo toxické aj neuro-paralyzačné). Ich použitie by však znamenalo porušenie Ženevskej konvencie a preto ich Hitler ZAKÁZAL použiť. Naproti tomu Churchill povedal, že ak by mal k dispozícii atómovú bombu, bez váhania by ju dal zhodiť na Berlín...
Aj o tom, kto mal väčšiu "zásluhu" na vzniku WW2 a jej prerastení do svetového konfliktu, by sa dalo diskutovať. Isté je, že Hitler nechcel vojnu s VB ani USA. Jediný, kto mal záujem zničiť USA a Britskú ríšu boli Japonci (a Rusi).
To, že žijeme vo svete, kde vládnu USA, Rusko a Čína, a skutočná kultúrna Európa je na kolenách (neschopná a stále viac bezvýznamná), v konečnom dôsledku spôsobilo práve víťazstvo Spojencov. Nechcem sa nekriticky stavať k politike Nemecka, ale vtedy to bol spojenec Slovenska a myslím, že k tomu treba zachovať zodpovedajúci postoj. Jednoducho každý mal vtedy bojovať za svoj štát: Nemci za Nemecko, Američania za USA, Slováci za 1. SR...
EU je banda slabochov + USA len hrajú veľkých šéfov a machrov (a v skutočnosti sa vedia najviac "vydovádět" na partii chudákov na Guntaname...). Potom to spôsobuje, že krajiny ako Rusko a Čína začínajú vyskakovať - k škode celej Európy.
To si zase myslím ja.
*Guantaname
A osobne si myslim, ze USA keby vytiahne vsetku technologiu co ma, tak sa rusi aj cina mozu schovat. Uz len rocny rozpocet na armadu USA (a tam sa nerata vojna v iraku a v afganistane) je vyssi ako ma rusko a cina dokopy.