Tak nosil som aj take, ale to bolo viac o tom ze ak si moji rodicia nemohli dovolit ine, tak mi nakupili u azijca v krame, alebo na trhovisku. Na druhej strane pokial clovek potrebuje len nejake handry do lesa, alebo doma na dvor a tak. tak to bohat staci. Niekedy presne kopie modelu, niekedy len kopie zlozene z roznych skombinovanych prvkov znacky. Kvalita niekedy zla, niekedy lepsia nez original :p A samozrejme obcas to bolo aj vic pruzkov viac adidas
inak pri tomto sa dá dobre využiť ten "výskum" že nezáleží na písmenách v slove že v akom sú poradí, lebo človek číta slovo ako celok... na hento hogu boos sme asi tak 10 minút pozerali skoro celá trieda a nikto nechápal že čo je tam zle bo všetci videli hugo boss
väčší problém by som videl v nelegálnych kópiách ktoré sa neboja použiť originál značku..človek kuká aha práva puma/nike/whatever a pritom je to shit ktorý ti pri každom použití odovzdáva do tela slušnú porciu karcinogénov
V Death Note bolo neraz použité Panoramic (Panasonic), potom aj Rockstar Games používa vo svojich hrách pár podobných, ale na konkrétne si teraz nespomeniem
Zhovadene oblecenie som zatial nevidela iba nejake napodobeniny znackovych parfemov miesto LACOSTE bolo LACROSE a dalsie a to navyse v beznej drogerii predavali. Ze sa nehanbia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale najviac ma dorazilo (asi to nie je cinska napodobenina, ale skor "parodia") a malo to znacku "KOMA" a ta puma bola obratena hore bruchom .
osobnú skúsenosť našťastie nie, NENÁVIDÍM fejky!!!
inak pri tomto sa dá dobre využiť ten "výskum" že nezáleží na písmenách v slove že v akom sú poradí, lebo človek číta slovo ako celok... na hento hogu boos sme asi tak 10 minút pozerali skoro celá trieda a nikto nechápal že čo je tam zle bo všetci videli hugo boss
mike,sandick,dididas,kuna,tuna
mne to prííde strašne smiešne ked to na niekom vidim
a čo