Ak by štát nariadil zi zákona čipovanie, dali by ste sa čipopvať albo by ste proti tomu protestovali? Ja som určite proti tomu. A čo vy?
Btw písal som o tom blog. (Nechcem tu robiť reklamu, len ma to dosť šokuje)
Zdroj (koment)
Neviem,či by to nasilu prikazovali,skôr to len ponúknu,že je taká možnosť a urobia tomu PR,aby to ľudia dobrovoľne chceli. Ale sú momentálne aj väčšie problémy ako nejaké čipovanie.
@riddler jedna odborníčka na to tvrdí, citujem:
„Môže dôjsť aj k monitoringu mozgových funkcií na diaľku. Zmenou frekvencie sa dajú meniť aj myšlienky a pocity. Vďaka špeciálnemu monitorovaciemu systému môžu superpočítače Národnej bezpečnostnej agentúry NSA vidieť a počuť, čo občania pociťujú. Pomocou neho a počítačového operátora môže zaslať elektromagnetickú správu nervovému systému, ktorá bude mať na dotyčnú osobu veľký vplyv." Vyjadruje sa k téme doktorka Rauni Kilde.
Myslím, že toto už je väčší problém.
@google123 Prosim pekne, nejaky relevantny zdroj? Ono neuveris, ale na dialku sa ani mozgove vlny konkretneho cloveka nedaju monitorovat, nie to este menit. Ak sa nad tym zamyslis takto, vo vzduchu je xyz roznych vlnovych dlzok, ktore by uz teraz podla tejto teorie mali menit myslenie a hla...
Jéj o očipovaní ľudí dokonca hovoria andelé světla už nejalý ten rôčik. ,, A jašterky prídu a očipujú Vás, miesto srdca Vám dajú kalkulačku a programátori Vás budú riadiť. Stanete sa zacyklenými. Zachrániť Vás môže len Aštar Šerán so svojou nebeskou flotilou.,,
Človek by nečakal, že sa zjaví fórum kde to bude môcť použiť.
A inak som dosť prekvapená, že už nie sme očipovaný.
Blbosť... Nikto nemá peniaze aby zaplatil tak obrovské množstvo čipov... A kde to všetko vyrobia? A kde na to vôbec zohnajú materiál? Keď osekajú náklady a použijú lacné materiály a staršiu tech, bude to nespoľahlivé, chybové, a hocikto sa do toho nabúra.
Extrémne nerealistické. Maximálne sa budú špehovať vyselektované cieľe, HVTčka, ale to pre teba nič neznamená.
No napríklad jedna švédska firma dala možnosť takto očipovať zamestnancov. Ten čip slúžil na otváranie dverí, ovládanie, kopírky, automaty, atď., takže by som to nebral ako niečo nereálne.
Na pičoviny sa nájdu vždy peniaze, to nebude nikdy problém a vývoj technológie je omnoho viac popredu, ako si vývoj ľudí myslia a sami ju v podstate "nezvládame konzumovať".
Netvrdím, že každá konšpirácia je vierohodná, ale taktiež ich ani nezatracujem a som im otvorený.
nikto tomu neverí, ale je to reále už v blízkej budúcnosti...
jednota vláda NWO to uzákoní a kto sa nedá očipovať, toho najdu a zabijú ako prašivého psa....
@marcello111 konečne niekto kto tomu verí. Pretože ako kukám, tak hovoria že to je pičovina
@Sob3k ak by si si kukol ten blog uviedol som tam 5 zdrojov. Stači len hľadať. Rusi také plánujú od roku 2030. Každé Ruské dieťa a človek bude mať čip a bude monitorovaný. » www.necipujtenas.cz/clanky-publikac...
Tu to máš.
A ohľadom toho že sa nedajú monitorovať mozgové vlny. A čipovanie zvierat čo? Tých azda môžu monitovať. Technológia ide veľmi dopredu a i toto bude o chvíľu možné.
@Scimitar101 aby si sa nečudoval, koľko majú štáty peniaze. Ako nerealistické. Aj v minulosti hovorili, že mnoho vecí bude nerealistických. A teraz máš samú elektroniku. Rozvoj technológie mega rýchlo stúpa, takže je to 100% možné. Amerika a Európa to chceli uskutočniť už v roku 2014 len neboli na to pripravení.
@google123 neviem kto hovoril "nerealistické" v minulosti, ale ja som to nebol a nezaujíma ma to. Najbližších 100-200 rokov žiadne masové čipovanie nečakaj.
@coconuto pekny pohlad si dala sak jasne, ze tak by sa to nedalo, ze vsetci by stali v rade na cipy taki blbi nie su. Tento system by sa musel zaviest pomaly, nenapadne aby si na neho ludia zvykli. Bude im to prezentovane ake to ma same vyhody, ze mozes v tom mat kartu, kluce, aj doklady naraz. Ved vidis, ze uz aj teraz by niektori ludia tuto moznost radi privitali, aby boli ocipovani ako opice mna furt otravuju z banky, ze mam si zriadit platenie tou nalepkou.. naco to je?? Nestaci, ze platim bezkontaktne s kartou? @Scimitar101 si vazne myslis, ze v dnesnej dobe ked ma kazdy kreditnu kartu by bol problem nahradit ju cipom? Nemali by sme karty ale namiesto nich cipy v rukach.. thats all.
,,Nikto nemá peniaze aby zaplatil tak obrovské množstvo čipov... A kde to všetko vyrobia? A kde na to vôbec zohnajú materiál? Keď osekajú náklady a použijú lacné materiály a staršiu tech, bude to nespoľahlivé, chybové, a hocikto sa do toho nabúra." A kto ma peniaze, aby vyrobil kreditne karty, mobily, obcianske, pasy,... a kde sa vyrabaju a tebe sa uz dakto nabural do tvojej kreditnej karty? Sorry... ale toto co si napisal je cisty blud. Ani nemas predstavu ake obrovske sumy sa tocia vo vyskume, vo vyrobe... to je akoby si neveril, ze niekto dokaze postavit raketoplan a poslat ho do vesmiru... To iste. Ako na to moze mat peniaze? Kde to vyrobi? A vidis, stalo sa. To, ze ty si take mnozstvo prostriedkov nevies ani predstavit, to neznamena, ze to neexistuje. A okrem toho, nikto netvrdi, ze by to aplikovali plosne na vsetkych obyvatelov zeme. Staci, ze sa to zacne v amerike, europe a tak uz to pojde. Nikto nebude chodit nejakych indianov do lesa odchytavat. Zidia za druhej svetovej... ludia o tom bud nevedeli alebo tomu neverili, co sa deje v koncentrakoch. A tato smutna situacia sa nestala len tak zo dna na den. Zidom bola postupne, ,,nenapadne" obmedzovana ich osobna sloboda az kym neboli postaveni uplne mimo zakon. Tieto veci si treba uvedomit. Kam az siaha to zlo alebo ako to nazvat. Tiez by si neveril, ze zivot nevinneho cloveka, dietata moze byt postaveny mimo zakon, a vidis stalo sa, ani nie sto rokov dozadu.
@milgamman kreditná karta je kus plastu s kódom, nevysiela žiadne info, niesi sledovaný non-stop, a neni v tvojom tele ale v peňaženke, je to iný kus technológie proste, tak to vidím.
Vyrobiť čip v tele cez ktorý ťa sledujú a vedia o tebe všetko je iná liga ako nejaký plast ktorý slúži len ako nosič kôdu a čítačka cez neho len identifikuje na aký účet má prihlásiť, neberie z neho žiadne iné info
A nesúď zvyšok mojich názorov podľa toho že neverím na čipovanie. Väčšine vecí ako vedecké odhady že budeme môcť robiť hento a tamto verím, len tejto jednotlivej veci nie.
A narozdiel od kreditných kariet ktoré sú 99% výborný zlepšovák, čipovanie sa stretne s veľkým odporom od obyvateľstva čo to robí komplikovanejším
Najprv očipuju automobily že vraj bezpečnost a vytačanie čisla zachranky po naraze , potom očipuju prenos udajov o odbere vody a plynu a elektriky / to je už vymyslene ale zatial drahe / - to sa bude realizovať na dialku bez nahlasovania ako doteraz /a v konečnom dosledku vo finale to pojde do ludí / ved treba podporovat Silicon Valley a ich ideologiu samozrejme vynechal som kopec veci ako banky ,zdravotna karta a ine,,,
no moj papagaj ma zatial krúžok na nohe s číslom - druhá možnosť bol čip v krídle ale to som odmietol / niekedy sa to po aplikácii zapaluje/ dufam že to nebude nikdy povinne...
@scimitar101 nemuseli by tie čipy hneď vysielať nejaký signál, stačilo žeby plnili funkciu karty, kľúčov... ako sa to už niekde aj používa @15 nakoniec už teraz sa dá podľa používania kreditnej karty vystopovať pohyb, bežná vec... a myslím, že keby na to bola dostatočná reklama tak by zas až tak veľa ľuudí nebolo proti ako v @30 :/ ale ok, neidem ti brať tvoj názor a pevne verím, že my sa toho ešte nedožijeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
„Môže dôjsť aj k monitoringu mozgových funkcií na diaľku. Zmenou frekvencie sa dajú meniť aj myšlienky a pocity. Vďaka špeciálnemu monitorovaciemu systému môžu superpočítače Národnej bezpečnostnej agentúry NSA vidieť a počuť, čo občania pociťujú. Pomocou neho a počítačového operátora môže zaslať elektromagnetickú správu nervovému systému, ktorá bude mať na dotyčnú osobu veľký vplyv." Vyjadruje sa k téme doktorka Rauni Kilde.
Myslím, že toto už je väčší problém.
Človek by nečakal, že sa zjaví fórum kde to bude môcť použiť.
A inak som dosť prekvapená, že už nie sme očipovaný.
Extrémne nerealistické. Maximálne sa budú špehovať vyselektované cieľe, HVTčka, ale to pre teba nič neznamená.
Na pičoviny sa nájdu vždy peniaze, to nebude nikdy problém a vývoj technológie je omnoho viac popredu, ako si vývoj ľudí myslia a sami ju v podstate "nezvládame konzumovať".
Netvrdím, že každá konšpirácia je vierohodná, ale taktiež ich ani nezatracujem a som im otvorený.
jednota vláda NWO to uzákoní a kto sa nedá očipovať, toho najdu a zabijú ako prašivého psa....
@Sob3k ak by si si kukol ten blog uviedol som tam 5 zdrojov. Stači len hľadať. Rusi také plánujú od roku 2030. Každé Ruské dieťa a človek bude mať čip a bude monitorovaný.
» www.necipujtenas.cz/clanky-publikac...
Tu to máš.
A ohľadom toho že sa nedajú monitorovať mozgové vlny. A čipovanie zvierat čo? Tých azda môžu monitovať. Technológia ide veľmi dopredu a i toto bude o chvíľu možné.
@Scimitar101 aby si sa nečudoval, koľko majú štáty peniaze. Ako nerealistické. Aj v minulosti hovorili, že mnoho vecí bude nerealistických. A teraz máš samú elektroniku. Rozvoj technológie mega rýchlo stúpa, takže je to 100% možné. Amerika a Európa to chceli uskutočniť už v roku 2014 len neboli na to pripravení.
"Aj v minulosti hovorili, že mnoho vecí bude nerealistických. A teraz máš samú elektroniku."
Ja som tu v minulosti nebol, pre mňa je toto irevelantné!
,,Nikto nemá peniaze aby zaplatil tak obrovské množstvo čipov... A kde to všetko vyrobia? A kde na to vôbec zohnajú materiál? Keď osekajú náklady a použijú lacné materiály a staršiu tech, bude to nespoľahlivé, chybové, a hocikto sa do toho nabúra." A kto ma peniaze, aby vyrobil kreditne karty, mobily, obcianske, pasy,... a kde sa vyrabaju a tebe sa uz dakto nabural do tvojej kreditnej karty? Sorry... ale toto co si napisal je cisty blud. Ani nemas predstavu ake obrovske sumy sa tocia vo vyskume, vo vyrobe... to je akoby si neveril, ze niekto dokaze postavit raketoplan a poslat ho do vesmiru... To iste. Ako na to moze mat peniaze? Kde to vyrobi? A vidis, stalo sa. To, ze ty si take mnozstvo prostriedkov nevies ani predstavit, to neznamena, ze to neexistuje. A okrem toho, nikto netvrdi, ze by to aplikovali plosne na vsetkych obyvatelov zeme. Staci, ze sa to zacne v amerike, europe a tak uz to pojde. Nikto nebude chodit nejakych indianov do lesa odchytavat. Zidia za druhej svetovej... ludia o tom bud nevedeli alebo tomu neverili, co sa deje v koncentrakoch. A tato smutna situacia sa nestala len tak zo dna na den. Zidom bola postupne, ,,nenapadne" obmedzovana ich osobna sloboda az kym neboli postaveni uplne mimo zakon. Tieto veci si treba uvedomit. Kam az siaha to zlo alebo ako to nazvat. Tiez by si neveril, ze zivot nevinneho cloveka, dietata moze byt postaveny mimo zakon, a vidis stalo sa, ani nie sto rokov dozadu.
Vyrobiť čip v tele cez ktorý ťa sledujú a vedia o tebe všetko je iná liga ako nejaký plast ktorý slúži len ako nosič kôdu a čítačka cez neho len identifikuje na aký účet má prihlásiť, neberie z neho žiadne iné info
A nesúď zvyšok mojich názorov podľa toho že neverím na čipovanie. Väčšine vecí ako vedecké odhady že budeme môcť robiť hento a tamto verím, len tejto jednotlivej veci nie.
A narozdiel od kreditných kariet ktoré sú 99% výborný zlepšovák, čipovanie sa stretne s veľkým odporom od obyvateľstva čo to robí komplikovanejším
no toto je prorok!