Čaute! Všimol som si, že v Košiciach sú teraz pravdepodobne až dva cirkusy (jeden je určite, bohužiaľ stojí rovno pod mojím oknom, druhý by mal byť pri OC Cassovia). Osobne mi cirkusy pijú krv tým ako trýznia zvieratá a tvária sa, že to je zábava. Je to n
Suhlasim...ubohe zvieratka co musia trpiet v tych cirkusoch lebo cirkusanti sa rozhodli mat prijebany zivotny styl pripadne su dost kokoti na to aby si zarabali inak...drzim palce
Áno - som košičanka, áno - som proti cirkusom ... cirkusy by neboli, keby ich nenavštevovali ľudia ... môžeš šíriť "osvetu" ale určite nerob nič nelegálne ... skomplikuješ život akurát sebe ...
Ale veď ja nevyzývam na nič nelegálne Ale mohli by sme spraviť predsa nejaký protest, respektíve sa zorganizovať, postaviť sa ku cirkusu a odhovárať ľudí od toho, aby tam chodili, rozdávať nejaké letáky o tom, čo robia cirkusy zvieratám a podobne. Nechcem im to tam predsa podpáliť ani nič podobné
@notme No ja som naozaj chcel spraviť niečo v medziach zákona a relatívne slušným spôsobom, ale keď vidím, že ma v tom nikto nepodporí, tak asi naozaj budem musieť použiť tvoju metódu
aale, prosim ta, co tam po medziach zakona...vies kolko krat som ja zamoril skolu kadejakym smradlavym svinstvom? a nikdy ma nechytili...skoro...len si treba davat pozor a vsetko bude ok.
U nás v meste zrobilo pár ľudí protest ešte par mesiacov dozadu.. Stali ľudia okolo cirkusu s tabuľami na ktorych bolo niečo ako "STOP CIRKUSOM SO ZVIERATAMI". A vieš jak to dopadlo? Mali pri sebe niektorí aj psov a tí cirkusanti začali po FB strankach davať statusy že tí protestanti týrali psov lebo im von nedoniesli vodu a nejaký pes mal vyplazený jazyk a "to je dôkaz toho že pes važne trpel na dehydratáciu.."
Ponaučenie: keď ideš na protest proti týraniu zvierat radšej si ich sám neber bo uvidia že ma tvoj pes krive ucho a obrátia to proti tebe
@kuub keď tam chodím pomaly každý večer na zastávku, všimla som si, že sa tam čo to deje a že kvôli tomu nevidím celkom jasne, či mi bus odchádza alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ponaučenie: keď ideš na protest proti týraniu zvierat radšej si ich sám neber bo uvidia že ma tvoj pes krive ucho a obrátia to proti tebe