@low keď nad tým rozmýšlam tak prsty na ruke ktorou brnkáš sa označujú PIMA a malíček sa moc nepoužíva...ale G v 4. polohe neni pokiaľ nemáš jedine že by si mala gitaru podladenú napr. o pol tóna :/
No ja som v hudobke mala tiež číselká Sú v krúžku alebo nie? Každopádne malo by to znamenať prsty Napríklad 0 znamená že zahráš prázdnu strunu, 4 že zahráš na štvrtom pražci atď A prsty sa označujú buď PIMA alebo... tými... druhými To G a podobne, čož ja osobne mám celé domýlené, keďže som sa to nikdy neučila Ale najlepšie bude ak to oskenuješ alebo nám dáš link alebo bohvie kde to máš Alebo ešte jedna možnosť- ja som to mávala síce rímskymi a na začiatku hneď za kľúčom, ale mohlo by to znamenať aj to, že hráš aj od tej xy struny.... napríklad ak máš nad G 4, mohlo by to znamenať, že vlastne nehráš od prvého pražca, ale o štyri pražce sa posunieš dolu... viac ma nenapadá, oskenuj to
Nakoniec to predsa sú prsty! a áno ,aj malíčkom sa hrá Preto to bolo len pri nejakých , lebo tam to bolo nahustené a bol tam zložitý presun , tak to preto Jak ma vobec mohlo napadnut tam pliest pražce!
ehm to su prsty na lavej ruke ... oznacuje to to ze z ktorym prstom mas chytit ten ton .. D ... ehm naa pravej ruke sa prsty oznacuju PIMA .. na lavej 1.2.3.4 ... aa ak su v kruzku to oznacuje na kt. strune to treba hrat ... aa ak su rymske tak ro oznacuje ze v kt. polohe to treba hrat .. to je vsetko xP ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ste si istí? Lebo malíčkom vybrnkávať struny O.o sa mi zdá dosť nepraktické a nelogické
@summergirl11 potom mám hrať g..hmm..prázdnu strunu ? a d vo 4 prazci? to tiez nie je ..
aaaa! vobec sa v tom nevyznam... ale dakujem
Dakujem strašne krásne za ochotu
Nakoniec to predsa sú prsty! a áno ,aj malíčkom sa hrá Preto to bolo len pri nejakých , lebo tam to bolo nahustené a bol tam zložitý presun , tak to preto Jak ma vobec mohlo napadnut tam pliest pražce!
ale dakujem