má niekto čítačku kníh Pocket a praskol mu displej?? nič mi na nej nefunguje, keď ju chcem zapnúť naskakujú len čiary :/ neviete koľko by ma vyšla oprava?? mám ju asi pol roka takže je ešte v záruke..... chcem len vedieť či sa mi oplatí dávať ju opravovať
skús si vygoogliť čo stojí nový displej a uvidíš podľa toho. Reklamáciu asi neuznajú ale viem, že ak by si mala Kindla tak v pohode vymieňajú aj prasknutý displej
inak jak je to možné? tie obaly na to sú genialne... moju nosím všade v backpacku, lieta kade tade a všetko je oukej! a to som vynimočne gramblavý človek
ja som na nej práve čítala knihu vonku a len som si ju odložila na 5 minút bokom keď som išla dovnútra, prikryla tričkom a pravdaže som zabudla že je tam a podarilo sa mi stlačiť silnejšie displej a nevydržal to :/ takže preto nebola v obale.... a ja som gramblavejší človek asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
inak jak je to možné? tie obaly na to sú genialne... moju nosím všade v backpacku, lieta kade tade a všetko je oukej! a to som vynimočne gramblavý človek