Začala som nedávno čítať Polnočný denník a čo som čítala reakcie na nete, tak sa mi zdali celkom pozitívne.. Chcem si kúpiť aj ďalšiie jeho knihy.. len som chcela vedieť, či je to dobré aj podľa niekoho iného, alebo som ním ohromená len ja
kupuj a čítaj! alebo si to vypožičaj a čítaj! jednoznačne čítala som od neho/nej knihu Láska je chyba v programe, a bolo to dosť dobré.. chystám sa na Ďalšie jeho/jeje veci
čítala som jednu a bolo to utrpenie. už ani neviem, ktorá to bola, ale jedna z postáv sa volala stajpen. no tak to už je vrchol drbnutosti, také meno.... ale prekusla som to až dokonca, lebo to bolo na dovolenke z dlhej chvíle a tri moje som už mala prečítané, tak som sa pustila na kamoškine knižky
viem si predstaviť, že ten prízemný akožeštýl mohol byť pre teens pútavý v prvej knihe... ale koľko ich vydal/a? a vôbec mi to neprišlo vtipné. pri jedenástej kapitole som sa nasilu zasmiala.
Prečítala som všetky jej knihy je to také čítanie na voľný čas nemá to nejakú hĺbku, ale ako relax to nie je zlé a najviac sa mi páčila mexická vlna a momentálne mám rozčítane po druhý krát mužske interiéry
ja nikdy nepochopím, kto tej žene povedal, že vie písať. ok - uznávam, že možno dokáže vymyslieť príbeh, ktorý zaujme slovenskú ženu na materskej, ale prečo jej to, preboha, niekto neskoriguje? ja som prečítala jednu stranu - a trištvrte tej strany bolo jedno súvetie... ?!???
občas mám pocit, že keby som začala písať, tak mám celkom slušné šance
čítal som mužské interiéry - dostal som sa k tej knihe viacmenej náhodne - a chcel som si utvoriť vlastný názor. stačilo. mi no keby sa aspoň nehanbila za to, že je žena ....
ja som čítala už 3 knihy od Matkina a všetky sa mi páčili a nie je pravda,že to čítajú len násťroční, lebo veľa ľudí v mojom okolí to číta a väčšina z nich má cez dvadsať
Ja som čítala všetky knihy od neho... asi tak dva roky dozadu... vtedy ma to dosť pohltilo a bavilo, ale pravdu povediac teraz poriadne ani neviem o čom boli... Viem, že mužské interiéry sa mi páčili najviac a v Mexickej vlne bol nejaký fajn výrok o tom ako sa láska posúva ako mexická vlna... a tak no
občas áno občas nie. čítať som čítala. som hltač kníh (nespávam v noci). a skôr ako mi sadne do nálady keď sa človeku nechce uvažovať a tak. nazvala by som to "ľahká četba" nadstupeň typických teen kníh
kúp si ak sa ti páčila jedna budú sa ti aj ostatné a keď sa to tak vezme každý má iný vkus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
viem si predstaviť, že ten prízemný akožeštýl mohol byť pre teens pútavý v prvej knihe... ale koľko ich vydal/a? a vôbec mi to neprišlo vtipné. pri jedenástej kapitole som sa nasilu zasmiala.
úprimne podľa mňa píše nahovno
je to otras
čítala som mexickú vlnu a to bolo to najnechutnejšie čo sa mi mohlo medzi ruky dostať
ja osobne ho/ju nemám rada
maximálne teraz súhlasím s tebou
ja nikdy nepochopím, kto tej žene povedal, že vie písať. ok - uznávam, že možno dokáže vymyslieť príbeh, ktorý zaujme slovenskú ženu na materskej, ale prečo jej to, preboha, niekto neskoriguje? ja som prečítala jednu stranu - a trištvrte tej strany bolo jedno súvetie... ?!???
občas mám pocit, že keby som začala písať, tak mám celkom slušné šance
kúp si ak sa ti páčila jedna budú sa ti aj ostatné a keď sa to tak vezme každý má iný vkus
Tuším by som si to už mala prečítať, aby som si urobila vlastný názor.