Čítali ste už knihu Triaška ? Ak áno páčila sa vám ? Mne sa takéto knihy dosť páčia ... neviete mi poradiť niečo na ten spôsob ako je napr. upírske denníky , les kostí , Ghostgirl , Nádherné tvory , Maximum Ride – Anjelský experiment Také niečo .
jediné, čo sa mi v takomto štýle vybavuje, je Zavrhnutý, ale napríklad Divergencia bola super, aj keď to nie je zrovna takýto štýl, že sú tam rôzne nadprirodzené postavy, ale je to také "príbuzné"
ešte mi napadajú The Mortal Instruments, ktoré by mali byť čoskoro preložené aj do slovenčiny (je to o takých lovcoch tieňov a tak)
ale celkovo by som ti odporučila tento blog, autorka píše hlavne o takomto type kníh, čiže tam nájdeš množstvo dobrých tipov
@xinax Jééé No a čo páčilo sa ti to pokračovanie ? Pretože veľa ľudí ma odrádza že si nemám kupovať 2 diel - Váhanie že je to strašne nudné ..... Tak neviem no
ja som čítala celkom dobrá skús si prečítať aj Váhanie, to je pokračovanie Triašky a ja také poznám veľa ak budeš potrebovať v niečom poradiť, napíš mi do RP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ešte mi napadajú The Mortal Instruments, ktoré by mali byť čoskoro preložené aj do slovenčiny (je to o takých lovcoch tieňov a tak)
ale celkovo by som ti odporučila tento blog, autorka píše hlavne o takomto type kníh, čiže tam nájdeš množstvo dobrých tipov
» loveinbooks.blogspot.com/...