@ no ani ja vo svojich ale minule som si čekoval svoje pekné spomienky
no okej.. @ admin všetky práva vyhradené od majiteľky nicku @ divna
no tak že po spracovaní údajov z tvojich statusov som dospel k záveru asi takému to: Bláznivé dievča, s ktorým môže byť celkom sranda študentka vysokej školy, VYCHODŇARKA jak repa..dúfam , trpiaca občasnou samomluvou, prevažne hore do neskorých, resp. skorých hodín preto potom tá samomluva , trošku komplexná ale to asi ako každá iná normalka pohoda ..a to je zatiaľ všetko ostatné je v priebehu vyšetrovania
čudujem sa, že to vôbec niekto číta. Vždy som si myslela, že to je len zbytočná somarina, na ktorú sa niekto pozrie raz za uhorský rok, prebehne pohľadom prvú stranu a ide preč. Aj to si pozrie len prednú stranu VŠETKÝCH statusov, nie konkrétneho používateľa O_o zjavne som sa mýlila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
no okej.. @ admin všetky práva vyhradené od majiteľky nicku @ divna
no tak že po spracovaní údajov z tvojich statusov som dospel k záveru asi takému to: Bláznivé dievča, s ktorým môže byť celkom sranda študentka vysokej školy, VYCHODŇARKA jak repa..dúfam , trpiaca občasnou samomluvou, prevažne hore do neskorých, resp. skorých hodín preto potom tá samomluva , trošku komplexná ale to asi ako každá iná normalka pohoda ..a to je zatiaľ všetko ostatné je v priebehu vyšetrovania