Takto. Čítam najmä podĺa toho, čo ma zaujme, potom také, kde autora už trocha poznám a viem, čo môžem očakávať (prípadne mi to svieti na "môj birdz"-i a som zvedavá, čo to je... potom zväčša pozriem topky a preskočím tie, čo viem, že ma nezaujmú/sú vysoko hviezdičkované len kvôli rôznym iným faktorom ako je obsah a podobne...
nemám v tom nejaký systém... skôr viem povedať, čo nečítam ako to, čo čítam
okrem slivkového kompótu sa mi žiadna možnosť nehodí, keďže zásadne čítam podľa autora, ale nie podľa jeho umiestnenia v TOPe, hoci aj o tom viem, ale podľa toho, koho som si tu proste obľúbila alebo to sú moji známi/kamaráti a chcem vedieť, čo majú nové.
na autorovi mi nezáleží, hlavná je kvalita blogu, ale ako to býva napr. v hudbe, tak aj v písaní bývajú obľúbenci a tu je jeden autor, ktorého próza mi 100% vyhovuje, čiže vždy si si ju hneď prečítam.
vlastne ako kedy, čítam blogy ľudí, ktorých mám v priateľoch/ofanúšikovala som ich, alebo potom tie, ktoré okomentoval niekto z môjho friend listu...a potom, keď mám čas alebo náladu, tak čítam tie ktoré ma hen v zozname zaujmú názvom/prvými vetami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nemám v tom nejaký systém... skôr viem povedať, čo nečítam ako to, čo čítam
málokedy si prečítam niečo iné.
takže ja čítam
@kemuro @ratsanares @yolis @transplantovana @joelina @bobomir
tak najviac
a ostatných tak sporadicky, ak mám viac času.
potom to, čo ma zaujme nadpisom a to, čo pozitívne okomentuje niekto zo známych. alebo aj negatívne
ale niekedy sa tak veľmi nudím,že čítam všetko zaradom,len nie všetko aj dočítam
A potom aj podla zaujímavého nadpisu, ale to robím iba niekedy.
inak myslmi ze som primerny v tomto, kedze citam hlavne tych, ktorych viem ze ma niecim oslovia a zaujmu
nasledne su to ti na ktorych som zvedavy co napisali
potom prichadzaju ti zvysni spomedzi znamych a tych ktorym som fan
a nasledne ak je cas a chut vsetky ostatne blogy..
su dni ked precitam vsetko , su dni ked necitam nic a su dni ked vsetko i komentujem..
a kedysi aj @tashira
Ale áno, niekto píše môjmu oku príjemne, niekto pomenej.
(Ale cez stratu @leitho -a sa neprenesiem : disappointed: )
Ale blogy skôr asi píšem než čítam
Závisí od témy a prejavu... pokiaľ vidím hneď v nadpise zásadnú hrubku
a v perexe ďalších desať + absenciu čiarok, ďalej už ani nečítam :p