Zopár som prečítal aj celých a rád čítam tie úvody, kde hovorí o počasí alebo aktuálnej situácii (bol som sa prejsť; vonku prší; diskutovali sme na fóre; popri sledovaní televízie napíšem pár slov) - tie mám rád, páči sa mi ich ľudskosť a často navodzujú príjemnú atmosféru.
Po úvodnom slove sa mi už páčia menej, ale vo všeobecnosti mi jeho blogova produktivita nevadí, príde mi to taká zaujímavá pozoruhodnost birdzu. Vadí mi to len vtedy, keď napíšem raz za čas blog ja sám a on napíše potom hneď 4 a môj je vytlačený kamsi medzi staré blogy xD
Každý týždeň tak 1-2... strašne ma baví, ako to absolútne, ale že A B S O L ú T N E nemá hlavu ani pätu Ako nedokáže držať myšlienku ani v rámci vety Fakt omšový generátor náhodných slov s grafomanskými sklonmi A furt na konci, že "premýšľajte o tom!" Proste pecka... keby 11 píše blogy, vyzeraLO by to presne takto
By ma ale zaujímalo, či ostatní, čo to čítajú, sa tvária, že tomu rozumejú, abo majú podobnú úchylku
keď mám čas, chuť, náladu, energiu a silu (čo nie je často -myslím skĺbiť toľko kritérií dokopy)...tak si čosi prečítam.. ale keďže nie som kresťan..tak mnohé veci sú pre mňa nepochopiteľné.. beriem to ako sci-fi.. ale inak Ok nemám ale rada "romány na pokračovanie" čiže zo zásady ak pri niečom vidím 2,3.. či nebodaj vyššie číslo..nečítam to.. nemám rada prepájanie divná úchylka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Hádam mi to odpustí..
Po úvodnom slove sa mi už páčia menej, ale vo všeobecnosti mi jeho blogova produktivita nevadí, príde mi to taká zaujímavá pozoruhodnost birdzu. Vadí mi to len vtedy, keď napíšem raz za čas blog ja sám a on napíše potom hneď 4 a môj je vytlačený kamsi medzi staré blogy xD
@Pubertslatinocelny Prečo už nepíšeš častejšie? Pozerám že tu má dosť blogov a kedysi si ich pridával aj častejšie.
By ma ale zaujímalo, či ostatní, čo to čítajú, sa tvária, že tomu rozumejú, abo majú podobnú úchylku