"Úloha osobnosti v dejinách pozostáva prakticky z ochoty dotyčnej osobnosti zomrieť alebo sa nechať zabiť skôr, ako stačila odvolať" citat od Karla Kryla, nejak tomu citatu nechapem nejak mi to nedava zmysel mohol by mi to niekto prosim objasnit?
tak ako krylove pesnicky sa mi pacia hlavne kvoli tomu textu pretoze tie pesnicky su naozaj o niecom a nie len nejake somariny ako je vacsina dnesnych pesniciek.
@drejka Tak typujem, ze dalsi v kategorii bude nasledovat Jack rozparovat, Elvis Presley a.. pockaj, ako to myslis, ze vsetci? Co Vasek z Eva a Vasek dua?
V akom, to uz som blizsie specifikovat nevedela. Ale od Pezinku asi daleko .
@drejka Myslela by som, ze sa prv na Jacka spytas, nez na Presleyho, ale fajn .. Neviem. Nemas rada Elvisa ? Ahaa, takze takto s Vaskom.. No, aspon to menej boli .
Nie tak celkom, ale blizko, povedzme.. aha, z ako blizkeho? Povedz, ze z Modry a rovno mi mozes dat meno - pozdravim .
Blizko PK je aj Pinelova nemocnica, tak ale.. nechcem rozvirit hladinu polemizacie - radsej upresni, nech nekonspirujem . Kludne v TS, pokial si najdes cas a chut a pokial budem ten/ta/to, co si zasluzi Tvojej dalsej pozornosti .
S pozdravom Fluss a tuto to uz asi uzavrieme, nie? Poslednych desat komentarov celkom od temy ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. Ja ten citát chápem v podstate ako @majo16
Včetci čo niečo znamenali, museli bojovať až do konca. Za to čo si mysleli, čo mali, čo majú. Trpeli ale bojovali.
btw srdcovka
a moja srdcovka:
A kľudne by sa mohla aj tá istá, ale keď Ty si tiež vždy niekde v háji ..
V akom, to uz som blizsie specifikovat nevedela. Ale od Pezinku asi daleko .
Nie tak celkom, ale blizko, povedzme.. aha, z ako blizkeho? Povedz, ze z Modry a rovno mi mozes dat meno - pozdravim .
UZ poznas.
Blizko PK je aj Pinelova nemocnica, tak ale.. nechcem rozvirit hladinu polemizacie - radsej upresni, nech nekonspirujem . Kludne v TS, pokial si najdes cas a chut a pokial budem ten/ta/to, co si zasluzi Tvojej dalsej pozornosti .
S pozdravom Fluss a tuto to uz asi uzavrieme, nie? Poslednych desat komentarov celkom od temy ..