tie co ma zaujmu otvorim,precitam,pripadne dam koment.....a raz alebo dvakrat sa tam este vratim...ale ak je forum naozaj zaujimave tak ho otvaram kazdu chvilu aj niekolko dni
pravidelne sledujem jedine svoje fóra. ostatné proste ak ma zaujímajú skuknem, ak nie, preskočím. problem je v tom ze birdz uz je precpany temami typu "SOS Jablonickeho - Chodite tam niekto? Ake to tam je?", na ktore moze odpovedat mozno tak 1 clovek...
@riki137 teraz som myslel vo všeobecnosti, pretože keď ty pridáš niake fórum, tak ťa to veľmi zaujíma a stále klikáš, či niekto nepridal koment teda aspoň u mňa to tak je a máš pravdu, také fóra neznášam, keď môžu na to vážne odpovedať len dvaja-traja ľudia, aj to možno odveci
čitam priebežne. zaleži aj od temy, ja som pred chvilou pridal temu ale už v otazke som sa pomilil a nejde to slovo už opravit tak počitam že to budu riešit aj pisatelia
Čítam fora, ktoré má zaujmú a najradšej mam zahady a myty a filozifovanie, ale zase na fora, ktorým nerozumiem alebo sa ma netýkajú, ani neklikam, tiež sa vyhýbam témam v ktorych je sex :/
čítam fóra ktoré ma zaujmu nadpisom + všetky ankety. Čítam len nové fóra, do kategórií chodím málokedy. A komentáre čítam len k vtipným fórom alebo keď majú birdzáci dačo tvoriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
, tu je jedna moja anketa ktorá ťa môže zaujímať.