skoro vôbec nečítam :/ len naozaj niečo čo ma baví dokážem prečitať..ale akurát včera som začal čítať "Google story", tak snáď aj dočítam..vyzerá to dobre držte palce
ja si obcas nieco precitam asi 5-6 knih do roka musi byt a zevraj to podporuje fantaziu a potom ma clovek aj vacsiu slovnu zasobu a lepsie ovlada gramatiku takze same vyhody
@nemo17 to google story som si chcela davnejsie kupit je to nejaky probeh ako vznikol google alebo len fakty o googli?
@pumaamravec je to všetko ja som zatiaľ prečítal len asi 30 strán ale je to príbeh, ako to všetko vzniklo, ako sa stretli zakladateľia, atď. zatiaľ to vyzerá dosť dobre akúrát škoda, že neni novšia..údaje sú z roku 2005, ale zakladatelia sú momentálne 24. najbohatší ľudia planéty
@pumaamravec určitým spôsobom sa dá veru ale mne stačí, keď budem pre google pracovať aj sme rozmýšľali, že otvoríme na slovensku pobočku ale lepšie by bolo v USA v Googleplexe to je najúžasnejšie pracovné miesto na svete asi
ja som si goggle story požičala z našej knižnice...predstavte si že ju tam mal i haha a čítam každý deň jednu knihu takže som ozaj že začítaný, vzdelaný, scitany a mudry človek v jednom ahahahaha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pretože ja ho žijem v knihách.
@nemo17 to google story som si chcela davnejsie kupit je to nejaky probeh ako vznikol google alebo len fakty o googli?
vlastne prečítala, pätinu vreckového slovníka zaľúbených v kníhkupectve, to sa ráta?