OBČAS mám taký pocit... napríklad, keď sa náhodou raz za uhorský rok nájde príležitosť, kde sa ide manuálne pracovať - a po toľkom ulievaní sa prehovorí moje svedomie
@mm47 vravim, ze on sa len tvari, ze je, v skutocnosti je to asi len chudacik ktory si nema kde ziskat energiu, tak tu naklada kazdemu ako sa len da...
vždy keď mi dajú najavo že ma niekde nechcú ,alebo keď mi niekto dá najavo že nie som dosť dobrá ako väčšinou môj otec ktorý mi nadáva že sa neučím,len pretože ma nevidí učiť sa a vysvecko s vyznamenaním 4 dvojky zo 14-stich predmetov mu nestačia aby uznal že sa učím dosť v škole.nuž čo,idem sa zahrabať do zošitov a učiť sa.
Som ale naucil som sa nelutovat proste som to prijal ako fakt.
Doslednou pracou na sebe a na svojom okoli som dosiahol velke zmeny, ale stale je to pod urovnou priemeru a vzdy sa najdu ludia , ktori sa to snazia zrazit dole. Niekedy mam pocit , ze je to vopred prehrany boj.
Ze neviete o com vlastne tocim kludne ignoruje xD
Neviem co by som take inspirativne napisal ....
Zbytocni budete az vtedy, ked hodite rucnik do ringu. Zivot je boj a teda ziaden bojovnik nemoze byt zbytocny
Občas mám pocit, že zbytočne veľa rozprávam, ale keď ma nikto nepočúva, zíde sa moja sebestačnosť v tom, že si sama poviem aj sama odpoviem, sama sa zasmejem, aj pokarhám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a nejde o to ci som oblubeny.. preco sa vzdy ta naj moznost niecim musi pokazit v jednoduchosti je krasa..
Vieš čo,normálne sa ti podarilo nasrať ma,gratuluj si.
Som pobúrený,pohoršený,prekvapený,a nadšený zároveň.
Mňa to neak strašne netankuje kto si tu o mne čo myslí
Ale k veci, necítim sa zbytočný. Myslím, že mám svoje miesto.
Lebo ja som len neveril,že niekto okrem dvoch osôb môže brať moje komentáre vážne,ale ako vidím,demencia nemá hraníc
Toto je jedna z mála vecí, kt. tragicky neberiem.
@mm47 napíš mi
@33 komplexy si rieš prosím inde
Ja si komplexi liecim tuto sledovanim tych tvojich , tie moje potom vyzeraju mensie
Neviem,ale ak ma niekto chce týmto spôsobom "vyhnať" z Birdzu,tak,tých tu už bolo... Márna snaha
@wladi este zlatsie
Nechcem ta vyhnat , potom sa premnozia "nove pice"
Doslednou pracou na sebe a na svojom okoli som dosiahol velke zmeny, ale stale je to pod urovnou priemeru a vzdy sa najdu ludia , ktori sa to snazia zrazit dole. Niekedy mam pocit , ze je to vopred prehrany boj.
Ze neviete o com vlastne tocim kludne ignoruje xD
Neviem co by som take inspirativne napisal ....
Zbytocni budete az vtedy, ked hodite rucnik do ringu. Zivot je boj a teda ziaden bojovnik nemoze byt zbytocny